Beymen Perakende ve Tekstil Yatırımları A.Ş. Müşteri, Üye ve Ziyaretçi Kişisel Verilerinin Korunmasına ilişkin Aydınlatma Metni

Değerli Ziyaretçilerimiz, Müşterilerimiz ve Üyelerimiz,

Kişisel verilerinizin işlenmesi ile ilgili uygulamalarımız ve 6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu (""Kanun"") kapsamında “Veri Sorumlusu” sıfatıyla Beymen Perakende ve Tekstil Yatırımları A.Ş. (“Beymen”) olarak işlediğimiz kişisel verilerinize ilişkin sizleri bilgilendirmek istiyoruz.

Bu metinde:

  • Beymen mağazalarını (“Mağazalar”) ziyaret etmeniz, Mağazalar’dan alışveriş yapmanız veya
  • Sadakat Kart programımıza üye olmanız (“Sadakat Kart Üyesi”),
  • www.beymen.com ve/veya www.beymenclub.com internet sitesini (“Site”) ziyaret etmeniz veya cep telefonunuza indireceğiniz Beymen ve/veya Beymenclub uygulamasını (“Mobil Uygulama”) kullanmanız, Site/Mobil Uygulama’dan alışveriş yapmanız veya 3.kişiler tarafından yapılan alışverişin tarafınıza gönderilmesi ya da Site’ye/Mobil Uygulama’ya üye olmanız (“Site Üyesi”),
  • Ticari iletişim kanalları ile genel ve kişiye özel kampanya bilgilendirmeleri yapılmasını kabul etmeniz,
  • İletişim kanalları üzerinden karşılıklı olarak iletişime geçmemiz,
  • Kurumsal satış süreçlerine ilişkin olarak Beymen’le iletişime geçmeniz ve/veya alışveriş yapmanız veya kurumsal satış süreçlerine ilişkin olarak tarafınıza hediye,ürün vs. gönderilmesi,
  • Beymen’in düzenlemiş olduğu kampanya, yarışma, çekiliş ve diğer etkinliklere katılmanız,

halinde kişisel verilerinizin kullanımına ilişkin aydınlatma metni yer almaktadır.

Site ve Mobil Uygulama’da çerez vb. programlar kullanılmaktadır. Çerez politikamıza https://www.beymen.com/gizlilik-kurallari-site-kullanim-sartlari-iletisimler-ile-kisisel-verilerinize-iliskin-bilgilendirme-c-345 adresinden ulaşabilirsiniz.

1. Kişisel Verilerinizi İşleme Amaçlarımız ve İşlediğimiz Kişisel Verileriniz Nedir?

Mağaza Ziyaretleri

Mağazalar’da gerçekleşmesi muhtemel mevzuata aykırı her türlü fiil, suç veya davranışa karşı siz, Beymen ve çalışanları ile diğer üçüncü kişilerin güvenliğini sağlamak ve adli makamlara karşı olan bilgi, belge verme ve ilgili sair yükümlülüklerimizi yerine getirmek amacıyla güvenlik kamerası görüntülerinizi işliyoruz. Mağaza Alışverişleri ve Satış sonrası Süreçler

  • Alışveriş işleminin gerçekleştirilmesi, sistemimizde oluşturduğumuz size ait kayıtların diğer müşterilere ilişkin kayıtlardan ayırt edilebilmesi, fatura/fiş ibraz etmeksizin satış sonrası operasyonel işlemlerden (tadilat, değişim, iade, ürün incelemesi vs.) faydalanabilmenizi sağlamak ve bu operasyonel işlemlerin yerine getirilebilmesi, alışverişinize ilişkin e-fatura/e-arşiv faturanın tarafınıza gönderilebilmesi, mağazalarımızda bulunmayan ürünlerin tedarik edilerek doğrudan size ulaştırılabilmesi amaçlarıyla kimlik (ad soyad) ve iletişim bilgilerinizi (e-posta adresi, telefon numarası) ve alışveriş (alışveriş tarihi, miktarı, alışveriş içeriği, ödeme şekli ve ödeme detayları) bilgilerinizi,
  • Alışverişinizi havalimanı mağazamızdan yapmanız halinde yasal yükümlülüklerimizi yerine getirmek için bunlara ek olarak pasaport numarası, uyruk, doğum tarihi, cinsiyet, uçuş bilgilerinizi,
  • Gerekli olduğu hallerde iade süreçlerinde iadenin banka hesabınıza yapılabilmesi için banka hesap bilgilerinizi,
  • Fatura düzenlenebilmesi ve bazı durumlarda cari hesap ve mutabakat işlemlerinin yapılabilmesi amacıyla kimlik, iletişim ve fatura bilgilerinizi, ayrıca vergi mükellefi iseniz ek bazı fatura bilgilerinizi (TC kimlik/ vergi numarası, şahıs şirketi bilgileri),
  • Ödemenizi kredi kartı ile yapmak istemeniz halinde ödemenin alınabilmesi amacıyla kredi kartı bilgilerinizi (kredi kartı bilgileri tarafımızca kaydedilmeden ödeme kuruluşuna aktarılmaktadır.)
  • Ödemenizi mail order ile yapmak istemeniz halinde ad soyad, kredi kartı bilgileri, telefon numarası, ürün bilgisi, sipariş tutarı, imza ve kimliğiniz ön yüz fotoğrafı bilgilerinizi,
  • Beymen’in kişiye özel dikim/ürün hizmetinden yararlanmak istemeniz halinde ad soyad, sipariş bilgisi ve siparişinizle ilgili beden ölçü bilgilerinizi, ayrıca açık rıza vermeniz halinde ileride vereceğiniz siparişlerde kullanılmak ve her siparişinizde tekrar beden ölçülerinizin alınmayarak saklanması amacıyla sayılan bu bilgilerinizi,

işliyoruz.

Sadakat Kart Üyeliği

  • Sadakat Kart üyelik işlemlerinizi gerçekleştirmek, Sadakat Kartınızın tarafınıza gönderebilmek, Sadakat Kart programları uyarınca yükümlülüklerimizi yerine getirmek, kampanyalarından faydalanmanızı sağlamak, Sadakat Kart programları arasında hangi programa dahil olabileceğinizi ve diğer programa geçiş için yeterlilikleri sağlayıp sağlayamadığınızı tespit edebilmek, üyelik bilgilendirmeleri yapabilmek, tarafınızca kazanılan puanları kullanmanızı ve sorgulayabilmenizi sağlamak amaçlarıyla kimlik (ad soyad), üyelik numarası, iletişim (telefon numarası, e-posta, adres) ve alışveriş bilgileriniz (alışverişlerinizin tarihi, zamanı, miktarı, alışveriş içeriği, kazanmış olduğunuz puanlar gibi Sadakat Kart üyeliklerine ilişkin kampanyalardan yararlanmanızı sağlayan bilgiler)
  • Genel veya size özel kişiselleştirilmiş kampanyalar, avantajlar, promosyonlar, reklamların oluşturulması, kampanya, yarışma, çekiliş ve diğer etkinliklerin düzenlenmesi, segmentasyon, raporlama, profilleme, pazarlama ve analiz çalışmalarının yapılması, Mobil Uygulama, Site veya diğer 3. taraf ortamlarında Beymen’e ait reklamların ve pazarlama/iletişim faaliyetlerinin (Mobil Uygulama ve Site’deki bildirimler, pop-up gösterimi, kişiye özel teklifler, kullanıcı ekranlarının özelleştirilmesi, reklam, arama, anket vs.) yapılması amaçlarıyla pazarlama bilgilerinizi (doğum tarihi, cinsiyet, il, ilçe, demografik bilgiler, lokasyon paylaşımının açık olması halinde lokasyon bilgisi, Site ve Mobil Uygulama içi bildirimlere/anketlere/tekliflere/kampanyalara karşı yaklaşımlar, alışkanlıklar, favoriler, beğeniler, davranışlar, tercihler, arama hareketleri, segmentler, geçmiş alışverişler, çerez kayıtları, çerez ve reklam tanıtıcısı/kimliği bilgileri ve cihaz ID, ödeme yöntemleri ve tercihleri, Mobil Uygulama kullanım süresi, Mobil Uygulama versiyon bilgisi, iletişim tercihleri, alışveriş tutarı, ödeme kanalları, ödemenin gerçekleştiği banka bilgisi, kullanılan cihaza ilişkin marka, model, teknik özellik ve işletim sistemi bilgileri,kullandığınız operatör bilgisi, anket cevapları vb.),

işliyoruz.

Site/Mobil Uygulama Kullanımı ve Alışverişleri (Üye olarak veya üyeliksiz alışveriş)

  • Alışveriş işleminin gerçekleştirilmesi, sipariş hazırlama, paketleme, sevk irsaliyesi hazırlama, kargolama, teslimat bilgilerinin güncellenmesi, siparişinizin size ulaştırılabilmesi veya siparişinizi Mağazalar’dan teslim almak istemeniz halinde Mağazalar’da uygun şekilde teslimatı sağlama, sistemimizde oluşturduğumuz size ait kayıtların diğer müşterilere ilişkin kayıtlardan ayırt edilebilmesi, satış sonrası operasyonel işlemlerin (tadilat, değişim, iade, ürün incelemesi vs.) yerine getirilebilmesi, alışverişinize ilişkin e-faturanın tarafınıza gönderilebilmesi amaçlarıyla kimlik (ad soyad) ve iletişim bilgilerinizi (e-posta adresi, telefon numarası, adres) ve alışveriş (alışveriş tarihi, zamanı, miktarı, alışveriş içeriği, ödeme şekli ve ödeme detayları) bilgilerinizi,
  • Fatura düzenlenebilmesi amacıyla kimlik ve fatura bilgilerinizi, ayrıca vergi mükellefi iseniz ek bazı fatura bilgileriniz (TC kimlik numarası, vergi numarası, şahıs şirketi bilgileri)
  • Ödemenizi kredi kartı ile yapmak istemeniz halinde ödemenin alınabilmesi amacıyla kredi kartı bilgileriniz (kredi kartı bilgileri tarafımızca kaydedilmeden ödeme kuruluşuna aktarılmaktadır.)
  • 3. kişiler tarafından Site/Mobil Uygulama üzerinden tarafınıza ürün gönderilmesi halinde ise siparişin tarafınıza ulaştırılabilmesi amacıyla ad soyad, cep telefonu ve adres bilgilerinizi işliyoruz.
  • Site ve Mobil Uygulama’yı ziyaretiniz ve kullanımınız sırasında karşılaşılan teknik/yazılımsal hataları, eksiklikleri tespit edebilmek ve giderebilmek amacıyla Site ve Mobil Uygulama’yı kullanım bilgilerinizi,

işliyoruz.

Site Üyeliği (Site/Mobil Uygulama)

  • Üyelik işlemlerinin gerçekleştirilmesini sağlamak, sizinle akdedeceğimiz üyelik sözleşmesinin gereğini yerine getirmek, üye girişinin yapılabilmesi, üyelik bilgilendirmesinin yapılabilmesi amaçlarıyla kimlik (ad soyad), iletişim (e-posta adresi, telefon numarası) ve parola bilgilerinizi,
  • Üye olarak Site/Mobil Uygulama üzerinden alışveriş yapılmak istendiğinde her alışveriş işleminde tekrar bilgi girilmesine gerek kalmaksızın üye bilgilerinizi kullanarak alışveriş yapmanızı sağlayabilmek amacıyla kimlik (ad soyad) ve iletişim (telefon numarası, e-posta adresi, teslimat ve fatura adresi bilgileri) bilgilerinizi,
  • Üye olarak tarafınıza sipariş geçmişinizi görüntüleme hizmeti verebilmek amacıyla alışveriş bilgilerinizi (alışveriş tarihi, zamanı, miktarı, alışveriş içeriği, ödeme detayları),
  • Özel üyelik programlarından faydalanabilmeniz, mağazalar ve Site’den yapacağınız alışverişlere göre oluşturulacak size özel imkan ve tekliflerden yararlanmanız, puan kazanabilmeniz ve bu puanları kullanabilmeniz amacıyla mağazalar ve Site’den yapacağınız alışveriş bilgilerinizi, genel veya size özel kişiselleştirilmiş kampanyalar, avantajlar, promosyonlar, reklamların oluşturulması, kampanya, yarışma, çekiliş ve diğer etkinliklerin düzenlenmesi, segmentasyon, raporlama, profilleme, pazarlama ve analiz çalışmalarının yapılması, Mobil Uygulama, Site veya diğer 3. taraf ortamlarda Beymen’e ait reklamların ve pazarlama/iletişim faaliyetlerinin (Mobil Uygulama ve Site’deki bildirimler, pop-up gösterimi, kişiye özel teklifler, kullanıcı ekranlarının özelleştirilmesi, reklam, arama, anket vs.) yapılması, mobil cihazınızda lokasyon paylaşımının açık olması halinde size en yakın ve uygun tekliflerin oluşturulması ve size iletilmesi, Site ve Mobil Uygulama üzerindeki kullanıcı deneyimini iyileştirmek amaçlarıyla pazarlama bilgilerinizi (doğum tarihi, cinsiyet, il, ilçe, demografik bilgiler, lokasyon paylaşımın açık olması halinde lokasyon bilgisi, Site ve Mobil Uygulama içi bildirimlere/anketlere/tekliflere/kampanyalara karşı yaklaşımlar, alışkanlıklar, favoriler, beğeniler, davranışlar, tercihler, arama hareketleri, segmentler, geçmiş alışverişler, çerez kayıtları, çerez ve reklam tanıtıcısı/kimliği bilgileri ve cihaz ID, ödeme yöntemleri ve tercihleri, Mobil Uygulama kullanım süresi, Mobil Uygulama versiyon bilgisi, iletişim tercihleri, alışveriş tutarı, ödeme kanalları, ödemenin gerçekleştiği banka bilgisi, kullanılan cihaza ilişkin marka, model, teknik özellik ve işletim sistemi bilgileri,kullanılan kullandığinız operatör bilgisi, anket cevapları vb.),

işliyoruz.

Ticari İletişim Süreçleri

Ticari iletişim izni/açık rızası vermeniz halinde, Sadakat Kart veya Site Üyeliği kapsamında oluşturulan genel veya size özel kişiselleştirilmiş kampanyalar, avantajlar, promosyonlar, reklamlar, bilgilendirmeler, pazarlama faaliyetleri ile size yönelik ticari iletişim faaliyetlerinde (SMS, e-posta, arama vb.) bulunulabilmesi, ürün ve hizmetlerimizle ilgili müşteri memnuniyetine yönelik anketlerin, kampanya, yarışma, çekiliş, davet, açılış ve diğer etkinliklere ilişkin davetlerimizin iletilmesi amaçlarıyla kimlik (ad soyad) ve iletişim (telefon numarası, e-posta adresi) bilgilerinizi işliyoruz.

Kurumsal Satış Süreçleri

Kurumsal satış birimimiz ile iletişime geçmeniz halinde talebiniz üzere teklifinizin hazırlanması, tarafınıza iletilmesi, teklifi kabul etmeniz halinde bilgilerinizin ilgili mağazaya iletilmesi, ürünlerinizin tarafınıza gönderilmesi, gerekli durumlarda ve yeni sipariş süreçlerine ilişkin olarak iletişim kurulması amaçlarıyla kimlik (ad soyad), iletişim (e-posta, cep telefonu), müşteri işlem (teklif, sipariş, kargo bilgileri), fatura bilgilerinizi ve çalıştığınız kurum bilgilerini işliyoruz. (Siparişinize ilişkin işlenecek bilgileriniz yukarıda mağaza alışverişlerine ilişkin kısımda yer almaktadır.)

3. kişiler tarafından kurumsal satış süreçleri kapsamında tarafınıza hediye, ürün vs. gönderilmesi halinde ise siparişin tarafınıza ulaştırılabilmesi amacıyla ad soyad, cep telefonu, adres ve çalıştığınız kurum bilgilerini işliyoruz.

Çağrı Merkezi/Müşteri İlişkileri Süreçleri

İletişim kanallarımız (çağrı merkezi, e-posta, Site, Mobil Uygulama, sosyal medya vs.) üzerinden bizimle iletişime geçtiğiniz takdirde bize ilettiğiniz sorun ve şikayetlerinizi çözümlemek, gerektiğinde buna ilişkin olarak sizinle iletişime geçebilmek amacıyla kimlik (ad soyad) , iletişim (adres, e-posta adresi, telefon numarası), müşteri işlem (talep ve şikayetleriniz, alışverişleriniz, hediye/indirim/fayda kullanımları) ve gerekli ise hukuki işlem bilgilerinizi; ayrıca müşteri memnuniyetine yönelik çalışmalarımız ve aramızda doğabilecek uyuşmazlıklarda delil olarak kullanılmak üzere çağrı merkezi ses kayıtlarını işliyoruz.

Yasal Süreçler ve Kurum içi Faaliyetler

Mevzuattan kaynaklanan yükümlülüklerimizi yerine getirmek, yetkili ve görevli kamu kurum ve kuruluşlarına karşı diğer hukuki yükümlüklerimizi yerine getirmek amaçlarıyla kimlik, iletişim, alışveriş, fatura ve işlem güvenliği (log kayıtları) bilgilerinizi işliyoruz.

Doğacak uyuşmazlıklarda mahkeme, icra dairesi, hakem heyeti gibi resmi kurum ve kuruluşlara karşı her türlü dava, cevap ve itiraz hakkının kullanılması, uyuşmazlıklara ilişkin görüşme ve anlaşma süreçlerinin yürütülmesi, tarafımızdan bilgi talep etmeniz halinde gerekli bilgilerin tarafınıza ulaştırılabilmesi amaçlarıyla ve kurum içi denetim, iç kontrol ve raporlama, test, geliştirme ve iyileştirme çalışmaları kapsamında kimlik (ad soyad), iletişim (telefon numarası, e-posta adresi, adres), alışveriş, fatura, kamera görüntüleriniz, işlem güvenliğine ilişkin bilgiler (Sadakat Kart üyeliği, Site üyeliği, Site/Mobil Uygulama alışverişleri, ticari iletişim kapsamında izin/açık rıza/sözleşme onayına ilişkin log kayıtları) ile hukuki işlem bilgilerinizi (uyuşmazlık süreçlerine ilişkin yazışma ve dosya bilgileri) işliyoruz.

Mobil Uygulama, Site ve diğer Beymen sistemlerinin üyelik sözleşmeleri, mevzuat ve ahlaka aykırı şekilde kullanımını engellemek, şüpheli işlemlerin ve hukuka aykırı kullanımları tespit edebilmek, bloke etme ve bloke kaldırma işlemlerini yapabilmek için kimlik, iletişim, kredi kartı bilgileriniz (yalnızca ilk 6 ve son 4 hane bilgisi), alışveriş ve sipariş bilgileriniz ile işlem güvenliği bilgilerinizi işliyoruz.

2. Kişisel Verilerinizi Kimlere ve Hangi Amaçla Aktarabiliriz ?

Kişisel verilerinizi,

  • Bilişim teknolojileri, pazarlama/reklam/analiz faaliyetleri, lojistik hizmetleri, ödeme hizmetleri ya da uzmanlık gerektiren danışmanlık vb. konularda ürün ve hizmet desteği almak amaçlarıyla şirketimizin yurtiçi ve yurtdışındaki hizmet sağlayıcılarıyla (çağrı merkezi, cihazlar aracılığıyla kişisel veri toplayanlar, pazarlama/reklam/analiz hizmeti sağlayıcıları, veri tabanı ve sunucu hizmeti sağlayıcıları, Site ve Mobil Uygulama kullanımlarını izleme hizmeti sağlayanlar, e-posta sunucu hizmeti sağlayıcıları, e-fatura ve e-arşiv fatura hizmeti sağlayıcıları, elektronik ileti aracı hizmet sağlayıcıları, kargo ve kurye firmaları, özel ürün dikim hizmeti veren tedarikçiler, kart basım hizmeti verenler, matbaalar, depo hizmeti sağlayıcısı, banka ve elektronik ödeme kuruluşları, hukuki ve mali danışmanlık hizmeti verenler, bağımsız denetim hizmeti sağlayıcıları, arşivleme hizmeti verenler ile) veya yurt içindeki iş ortaklarımızın sunucularının yurt dışında olması nedeniyle yurtdışı ile,
  • Yetkili kamu kurum ve kuruluşları ile adli makamlara karşı olan bilgi, belge verme ve ilgili sair yükümlülüklerimizi yerine getirmek ve dava ve cevap hakları gibi yasal haklarımızı kullanabilmek amacıyla bizden istenen bilgileri anılan bu kurum, kuruluş ve makamlara,
  • Şüpheli işlemlerin takibi, tespiti ve hukuka aykırı işlemlerin önlenmesi amaçlarıyla gerekli durumlarda danışmanlık hizmeti aldığımız tedarikçilerimiz ve ilgili işleme ilişkin ödeme kuruluşlarıyla,
  • Gerekli durumlarda mağazalardaki güvenlik kamerası görüntülerinizi mağazanın bulunduğu alışveriş merkezinin güvenlik birimleriyle,
  • Site ve Mobil Uygulama’daki ziyaret trafiğinin artırılmasına ilişkin faaliyetler kapsamında iş ortaklarımızla,
  • Açık rıza vermeniz halinde veri zenginleştirme/tekilleştirme faaliyetlerinde bulunulması amaçlarıyla Beymen'in bağlı olduğu grup şirketler bünyesindeki Ay Marka Mağazacılık A.Ş. (Network, Divarese) ve Chrıstıan Louboutın Mağazacılık A.Ş. ile,
  • Ortak müşteri yönetim sistemi kullandığımız Beymen mağazalarını işleten bayiler ile,

paylaşmaktayız.

3. Kişisel verilerinizin toplanma yöntemi ve hukuki sebebi nedir?

Kişisel verilerinizi, Beymen veya Beymen bayileri, iştirakleri, tedarikçileri veya iş ortakları tarafından; Mağazalarda bulunan güvenlik kameraları ile, Mağazalarda sözlü olarak satış danışmanlara beyan ettiğiniz bilgilerin bu kişilerce sistemlerimize kaydedilmesi, Mağazalar, Site ya da Mobil Uygulama üzerinden yaptığınız alışverişlerin veya üyelik işlemlerine ilişkin paylaştığınız bilgilerin sistemlerimize kaydedilmesi, sabit-mobil nitelikli internet ve iletişim cihazlarınızın ve/veya mobil uygulamaların muhtelif ortamlarda ve yerde kullanımlarından oluşan/edinilen verilerin sistemlerimize kaydedilmesi, Site Üyesi olmanız ve Mobil Uygulama’da lokasyon paylaşımının açık olması ve/veya mobil cihazınızda bluetooth özelliğinin açık olması halinde Mağazalarımızda bulunan beacon cihazları veya Mobil Uygulama tarafından lokasyon verinizin toplanması, Mağaza, Site ve Mobil Uygulama üzerindeki her türlü alışveriş, tahsilat, teslimat, işlem, anket doldurma, kayıt ve davranışsal işlemlerin sistemlerimize kaydedilmesi, iş ortaklarımızın internet sitelerinden Site ve Mobil Uygulama’ya yapılan yönlendirme işleminin kaydedilmesi, çağrı merkezi, Mobil Uygulama, Site, e-posta adreslerimiz, sosyal medya ve diğer iletişim kanalları üzerinden karşılıklı olarak iletişime geçilmesi sırasında bize iletmiş olduğunuz talep ve şikayetlerinizin kaydedilmesi, çağrı merkezi ile yaptığınız görüşmelerin kaydedilmesi, Site veya Sadakat Kart üyeliği kapsamında açık rıza vermeniz halinde grup şirketlerimiz olan Ay Marka Mağazacılık A.Ş. (Network, Divarese) ve Chrıstıan Louboutın Mağazacılık A.Ş. ile paylaştığınız verilerinizin Beymen tarafında da güncellenmesi, zenginleştirilmesi gibi otomatik yöntemlerle veya resmi kurum, kuruluş ve adli/idari makamlardan gelen sizinle ilgili bilgi/belgelerin kaydedilmesi, mail order formlarınızın kaydedilmesi, özel sipariş süreçlerinize veya iade süreçlerinize ilişkin kayıtların ilgili evrakların kaydedilmesi ile otomatik olmayan yöntemlerle toplamaktayız.

Kişisel verilerinizi, Site, Mağazalar ve Mobil Uygulama üzerindeki satış süreçlerine ilişkin olarak “sözleşmenin kurulması ve ifası için veri işlemenin gerekli olması”, “hukuki yükümlülüğün yerine getirilmesi” ile “veri sorumlusunun meşru menfaatleri için veri işlenmesinin zorunlu olması” hukuki sebeplerine; mevzuattan kaynaklanan saklama yükümlülüklerimize ilişkin “hukuki yükümlülüğün yerine getirilmesi” hukuki sebebine; mağazalarda güvenlik kameraları ile kayıt yapılmasına ilişkin olarak “veri sorumlusunun meşru menfaatleri için veri işlenmesinin zorunlu olması” ve “hakların tesisi, kullanılması veya korunması için veri işlemenin ve aktarmanın zorunlu olması” hukuki sebeplerine; Site Üyeliği ve Sadakat Kart Üyeliği süreçlerine ilişkin olarak “sözleşmenin kurulması ve ifası için veri işlemenin gerekli olması” ve vereceğiniz “açık rıza” hukuki sebeplerine; ticari iletişim süreçleri veya özel sipariş süreçlerinde bilgilerinizin saklanmasını talep etmeniz halinde ise vereceğiniz “açık rıza”ya dayanarak topluyoruz. İstediğiniz her zaman ve hiçbir gerekçe göstermeksizin açık rızanızı geri çekerek açık rızaya dayanan kişisel veri işleme faaliyetlerine son verebilirsiniz.

4. Haklarınız nelerdir?

Tarafımızca işlenen kişisel verilerinize ilişkin olarak her zaman Kanun’un 11.maddesinde yer alan haklarınıza ilişkin tarafımıza başvuruda bulunabilirsiniz. Başvurularınızı Veri Sorumlusu olarak Beymen Perakende ve Tekstil Yatırımları A.Ş.’ye aşağıda belirtilen adresimize yazılı başvuru yaparak veya sistemimizde kayıtlı bulanan e-posta adresinizden e-posta göndermek suretiyle iletebilirsiniz. (İlgili talebin Veri Sorumlusuna Başvuru Usul ve Esasları Hakkında Tebliğ’de yer alan şartlara uygun olması gerektiğini hatırlatmak isteriz.)

Adres: Ayazağa Mah. Cendere Cad. 3A Apt. No:109 O/3 Sarıyer - İstanbul

E-Posta: kisiselveri@beymen.com

Beymen Çerez Politikası

Beymen Perakende ve Tekstil Yatırımları A.Ş. (“Beymen”) olarak, internet sitelerimizden ve mobil uygulamalardan en verimli şekilde faydalanabilmeniz ve kullanıcı deneyiminizi geliştirebilmek için çerez ve benzeri diğer bazı programları, ürünleri (hepsi birlikte “Çerez” olarak anılacaktır.)  kullanıyoruz. Bu metinde, www.beymen.com veya www.beymenclub.com internet sitesini (birlikte “Site” olarak anılacaktır.) ziyaret etmeniz veya mobil cihazınıza indireceğiniz Beymen veya Beymenclub uygulamasını (birlikte “Mobil Uygulama”olarak anılacaktır) kullanmanız halinde kullanılacak Çerezlere ilişkin açıklamalar yer almaktadır.

Çerez kullanılmasını tercih etmezseniz tarayıcınızın ayarlarından Çerez’leri silebilir ya da engelleyebilirsiniz. Ancak bunun internet sitemizi kullanımınızı etkileyebileceğini hatırlatmak isteriz.

6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu ("Kanun") kapsamında “Veri Sorumlusu” sıfatıyla Beymen olarak işlediğimiz kişisel verilerinize ilişkin aydınlatma metnine Site veya Mobil Uygulama üzerinden ya da Aydınlatma Metnini linki üzerinden ulaşabilirsiniz.

1. Çerez ve Diğer Benzer Teknolojiler Nedir?

Çerez, bir websitesini ziyaret ettiğinizde tarayıcınız aracılığıyla bilgisayarınıza veya mobil cihazınıza kaydedilen küçük boyutlu bir metin dosyasıdır. Çerezler bir sitenin daha verimli çalışmasının yanı sıra kişisel ihtiyaçlarınıza daha uygun ve hızlı bir ziyaret deneyimi yaşatmak için kişiselleştirilmiş sayfaların sunulabilmesine olanak vermektedir. Çerezler sadece internet ortamındaki ziyaret geçmişinize dair bilgiler içermekte olup, bilgisayarınızda veya mobil cihazınızda depolanmış dosyalara dair herhangi bir bilgi toplamamaktadır.

Bunun dışında Çerezlerle benzer amaçlarla kullanılan aşağıdaki bazı teknolojiler (“Çerez Benzeri Teknolojiler”) de bulunmaktadır.

  • Piksel etiketleri (bir websitesine yerleştirilen ve bir sayfanın görüntülendiğini gösteren şeffaf grafiksel imgeler),
  • Mobil cihaz tanımlayıcılar (IDFA, advertising ID vb. aracılığıyla bir mobil cihazın kullanımına ilişkin bilgilerin 3.kişi ortamlarda depolanması),
  • Segmentasyon/Raporlama Ürünleri (websitesi veya mobil cihazların kodlara çeşitli yöntemlerle eklenen bazı hazır kodlar aracılığıyla çalışan ve bu kodlar sayesinde kullanıcıların websitesi veya mobil cihazdaki hareketlerini raporlayan/anlamlandıran/depolayan programlar/ürünler)

Bu metinde kullanılan Çerez ibaresi Çerez Benzeri Teknolojileri de kapsayacak şekilde kullanılacaktır.

2. Çerez Türleri ve Kullanım Amaçları

2.1. Geçerlilik süreleri bakımından çerezler:
  • Geçici Çerezler (Oturum Çerezleri): Oturum Çerezleri ziyaretçilerin internet sitesini ziyaretleri süresince kullanılan, tarayıcı kapatıldıktan sonra silinen geçici çerezlerdir. Bu tür çerezlerin kullanılmasının temel amacı ziyaretiniz süresince internet sitesinin düzgün bir biçimde çalışmasını sağlamaktır. Örneğin; birden fazla sayfadan oluşan çevrimiçi formlarını doldurabilmeniz bu çerezler sayesinde mümkün olmaktadır.
  • Kalıcı Çerezler: Kalıcı çerezler internet sitesinin işlevselliğini artırmak, daha hızlı ve iyi bir hizmet sunmak amacıyla kullanılan çerez türleridir. Bu tür çerezler ziyaretçilerin tercihlerini hatırlamak için kullanılır ve tarayıcılar vasıtasıyla ziyaretçilerin cihazlarında depolanır. Kalıcı çerezlerin bazı türleri; internet sitesini kullanım amacı gibi hususlar göz önünde bulundurarak ziyaretçilere özel öneriler sunulması için kullanılabilmektedir. Kalıcı çerezler sayesinde internet sitesinin aynı cihazla tekrardan ziyaret edilmesi durumunda, ziyaretçilerin cihazlarında internet sitesi tarafından oluşturulmuş bir çerez olup olmadığı kontrol edilir ve var ise, internet sitesinin daha önce ziyaret edildiği anlaşılır ve ziyaretçilere iletilecek içerikler bu doğrultuda belirlenir. Çerez Benzeri Teknolojiler de bu kapsama girmektedir.
2.2. Kaynağı bakımından çerezler:
  • Birinci taraf çerezleri: Doğrudan internet sitesi tarafından ziyaretçilerin cihazlarına yerleştirilir. Birinci taraf çerezleri gezmekte olduğunuz internet sitesi tarafından tanımlanır ve sadece bu site tarafından okunabilirler.
  • Üçüncü taraf çerezleri: Üçüncü taraf çerezleri farklı hizmetler için kullanılan diğer organizasyonlar tarafından tanımlanır. Örneğin, faydalanmakta olduğumuz harici veri analizi hizmetleri ve bu hizmeti sunan tedarikçiler, neyin popüler olup neyin olmadığını raporlamak üzere bizim adımıza çerezleri tanımlarlar.
2.3. Kullanım amaçlarına göre çerezler:
  • Zorunlu Çerezler: Zorunlu çerezler, internet sitemize göz atmanız ve sitenin güvenli alanlarına erişim gibi özelliklerini kullanmanız için gerekli olan çerezlerdir. Bu çerezler güvenlik ve doğrulama gibi amaçlar için kullanılmakta olup, herhangi bir pazarlama amacı doğrultusunda kullanılmaz ve kimliğinizi tanımlamaz. Aynı oturum içerisinde bir sayfaya geri dönüldüğünde önceki eylemleri hatırlama buna örnek verilebilir.
  • İşlevsellik çerezleri: İşlevsellik çerezleri, daha kişiselleştirilmiş bir çevrimiçi deneyim için web sitemizde geçmişte yaptığınız seçimlerin (kullanıcı adınız, bulunduğunuz bölge veya kullandığınız dil) hatırlamasına olanak tanır. Bu çerezlerin topladığı bilgiler, kullanıcı adınız veya profil resminiz gibi kimliğinizi tanımlayabilecek gizli verileri içerebilir. Bu tür çerezlerin kullanımına izin verilmemesi size özel bir özelliğin kullanılmamasına neden olabilir ve tercihlerinizi hatırlamasını engeller.
  • Performans çerezleri: Bu çerezler, web sitemizi nasıl kullandığınız, hangi sayfaları ziyaret ettiğiniz ve hangi bağlantıları tıkladığınız gibi bilgileri toplayarak ziyaretçilerin web sitemizle nasıl bir etkileşime girdiğini anlamamıza yardımcı olur. Bu çerezler kimliğinizi tanımlamaz. Tüm veriler isimsiz bir şekilde alınır ve bir araya getirilir.
  • Pazarlama çerezleri: Bu çerezler size ve ilgi alanlarınıza yakın olan içerikleri sunmak amacıyla kullanılır. Ayrıca hedefli reklamlar sunmak veya bir reklamın size görüntülenme sayısını kısıtlamak amacıyla da kullanılabilir. Bu çerezlerin birçok türü, tüketicileri takip ederek kimlik tanımlayıcı bilgiler toplayabilir.

Çerezlerin Kabul edilmemesi durumunda ne olur?

Çerezleri kabul etmemeye karar vermeniz durumunda, bu internet sitesinin belirli özellikleri      görüntülenemeyebilir ya da doğru çalışmayabilir. Bu da internet sitemizde yapacaklarınızı sınırlar ve tasarım ve kullanıcı deneyimi üzerinde etkiye sahip olabilir.

Etkilenmesi muhtemel özellikler arasında şunlar bulunur:

  • Favorilerim (İçeriğim) fonksiyonunun kullanılması
  • İnternet sitesinin kişiselleştirilmiş şekilde deneyimlenememesi
  • Video izlenmesi
  • Bu sayfanın sosyal ağlarda beğenilmesi ya da paylaşılması
  • Gömülü içeriğin görüntülenmesi

Çerezlerin Kullanılmasını Nasıl Engelleyebilirsiniz?

Çerezlerin kullanılması websitesi veya mobil cihazın daha iyi hizmet vermesini sağlamakla birlikte eğer dilerseniz çerezlerin kullanılmasını engelleyebilirsiniz. Ancak bu takdirde websitesi veya mobil uygulamanın tam olarak işlevini gösterememesi ve tüm özelliklerinden yararlanamayabileceğinizi unutmayınız. Çerezlerin kullanılmasını engellemek için kullandığınız internet tarayıcınızın ayarlarınızı değiştirmeniz gerekmektedir. Bu değişiklikler kullandığınız cihaz ve internet tarayıcısına göre değişiklik göstermektedir. Aşağıda farklı internet tarayıcıları üzerinden çerezlerin kullanılmasını engellemek için hangi adımların izlenmesi gerektiğine ilişkin bilgiler yer almaktadır:

  • Internet Explorer
    1. Masaüstünü açın ve görev çubuğunda Internet Explorer simgesine dokunun veya tıklayın.
    2. Araçlar düğmesine ve İnternet Seçenekleri ‘ne dokunun veya tıklayın.
    3. Gizlilik sekmesine dokunun veya tıklayın, ardından tüm tanımlama bilgilerini engellemek için Ayarlar'ın altında bulunan kaydırıcıyı yukarıya hareket ettirin ve Tamam düğmesine dokunun veya tıklayın.
  • Google Chrome
    1. Bilgisayarınızda Chrome'u açın.
    2. Sağ üstte Diğer Ayarlar'ı tıklayın.
    3. Altta Gelişmiş'i tıklayın.
    4. "Gizlilik ve güvenlik"in altında İçerik ayarları'nı tıklayın.
    5. Çerezler'i tıklayın.
    6. "Tüm çerezler ve site verileri"nin altında Web Sitesi'nin adını arayın.
    7. Sitenin sağındaki Kaldır simgesini tıklayın.
  • Mozilla Firefox
    1. Firefox Menü düğmesine tıklayın ve Seçenekler'i seçin.
    2. Gizlilik ve Güvenlik panelini seçin ve Geçmiş bölümüne gidin.
    3. Firefox ayarını geçmiş için özel ayarları kullansın olarak değiştirin.
    4. “Çerezleri göster” düğmesine tıklayın. Çerezler penceresi görünecektir.
    5. Arama: alanına, çerezlerini silmek istediğiniz sitenin adını yazın. Aramanızla eşleşen çerezler görüntülenecektir.
    6. Silmek istediğiniz çerez(ler)i seçip Seçilenleri sil düğmesine tıklayın.
    7. Kapat düğmesine tıklayarak Çerezler penceresini kapatın. Sonra da about: preferences sayfasını kapatın.
  • Safari
    1. Safari > Tercihler'i seçin.
    2. Gizlilik öğesini tıklayın.
    3. Web Sitesi Verilerini tıklayın.
    4. Bir veya daha fazla web sitesi seçin ve sonra Sil veya Tümünü Sil'e tıklayın.
  • Microsoft Edge
    1. Microsoft Edge tarayıcınızın sağ üst köşesinden üç nokta işareti olan bölüme tıklayın ve Ayarlar bölümüne gelin.
    2. Karşınıza gelen yeni pencereden Temizlenecek Öğeleri Seç dedikten sonra karşınıza gelen pencereden temizlemek istediğiniz bölümleri seçin.
    3. Burada birçok bölüm bulunmaktadır. İstediğinizi seçerek temizleme işlemine başlayabilirsiniz.

5. Kullanılan Çerezler ve Kullanım amaçları

5.1. Zorunlu Çerezler

Kullanılan Çerez

Şirket Adı

Saklanma Süresi (Gün)

__RequestVerificationToken

Beymen

Anlık

__sonar

Beymen

365

_hp2_id.3774739466

Beymen

730

_hp2_ses_props.3774739466

Beymen

0

_ym_isad

Beymen

Anlık

_ym_uid

Beymen

180

_ym_visorc_28283716

Beymen

Anlık

Entegral.CookieKey.Cart

Beymen

30

Entegral.CookieKey.CouponTicket

Beymen

1

Entegral.CookieKey.LanguageID

Beymen

1

Entegral.CookieKey.LanguageID

Beymen

3650

Gizlilik

Beymen

365

inLanding

Beymen

Anlık

ins-gaSSId

Beymen

Anlık

NewDesktop

Beymen

1

NewMobile

Beymen

1

OfferMiner_ID

Beymen

1000

OM_INW

Beymen

1000

OMB_New

Beymen

Anlık

scs

Beymen

14

spUID

Beymen

3650

user.all.visited.product.id

Beymen

1

user.last.visited.product.id

Beymen

1

user-segments

Beymen

Anlık

 
5.2. İŞLEVSELLİK ÇEREZLERİ

Kullanılan Çerez

Şirket Adı

Ayrıntılı bilgi için tıklayınız

Saklanma Süresi (Gün)

_sgf_basketInfo_

Segmentify

https://www.segmentify.com/privacy-policy-tr/

1

_sgf_last_brand

Segmentify

https://www.segmentify.com/privacy-policy-tr/

3650

_sgf_session_id

Segmentify

https://www.segmentify.com/privacy-policy-tr/

3650

_sgf_user_id

Segmentify

https://www.segmentify.com/privacy-policy-tr/

365

AWSELB

Insider

https://useinsider.com/privacy-policy/

0

AWSELB

Insider

https://useinsider.com/privacy-policy/

10

end_user_id

Google Optimize

https://policies.google.com/privacy?hl=en

3650

NSC_JOikgesucl34uo2eeypl4ic5vtkafd6

Visilabs

https://www.relateddigital.com/en/rmc-product-privacy-policy

730

NSC_JOmxdie5bxytgk3dsiu1ewb0nerqdd5

Visilabs

https://www.relateddigital.com/en/rmc-product-privacy-policy

180

NSC_JOw0iialdxdcoqkeuyptlbd33n35yd4

Visilabs

https://www.relateddigital.com/en/rmc-product-privacy-policy

1

OfferMiner_ID

Visilabs

https://www.relateddigital.com/en/rmc-product-privacy-policy

365

OM.3rd

Visilabs

https://www.relateddigital.com/en/rmc-product-privacy-policy

7305

OM.3rd

Visilabs

https://www.relateddigital.com/en/rmc-product-privacy-policy

7300

optimizelyBuckets

Google Optimize

https://policies.google.com/privacy?hl=en

3650

optimizelyEndUserId

Google Optimize

https://policies.google.com/privacy?hl=en

3650

optimizelyPendingLogEvents

Google Optimize

https://policies.google.com/privacy?hl=en

Anlık

optimizelySegments

Google Optimize

https://policies.google.com/privacy?hl=en

3650

PHPSESSID

Insider

https://useinsider.com/privacy-policy/

0

PHPSESSID

Insider

https://useinsider.com/privacy-policy/

3650

sonar

Insider

https://useinsider.com/privacy-policy/

365

sonar-expires

Insider

https://useinsider.com/privacy-policy/

365

updateSpUID

Insider

https://useinsider.com/privacy-policy/

3650

VL_CM_0

Visilabs

https://www.relateddigital.com/en/rmc-product-privacy-policy

365

VL_FirstVisitTime

Visilabs

https://www.relateddigital.com/en/rmc-product-privacy-policy

1000

VL_LastPageViewTime

Visilabs

https://www.relateddigital.com/en/rmc-product-privacy-policy

1000

VL_LastPVTimeForTD

Visilabs

https://www.relateddigital.com/en/rmc-product-privacy-policy

Anlık

VL_PVCountInVisit

Visilabs

https://www.relateddigital.com/en/rmc-product-privacy-policy

Anlık

VL_TotalDuration

Visilabs

https://www.relateddigital.com/en/rmc-product-privacy-policy

1000

VL_TotalPV

Visilabs

https://www.relateddigital.com/en/rmc-product-privacy-policy

1000

VL_TotalVisit

Visilabs

https://www.relateddigital.com/en/rmc-product-privacy-policy

1000

VL_VisitStartTime

Visilabs

https://www.relateddigital.com/en/rmc-product-privacy-policy

Anlık

VLCV1OK

Visilabs

https://www.relateddigital.com/en/rmc-product-privacy-policy

365

wis_i_22356

Web Instats

https://www.webinstats.com/bilgi-guvenligi-politikasi/

1

wis_s_login

Web Instats

https://www.webinstats.com/bilgi-guvenligi-politikasi/

1

wis_u

Web Instats

https://www.webinstats.com/bilgi-guvenligi-politikasi/

1825

wis_v

Web Instats

https://www.webinstats.com/bilgi-guvenligi-politikasi/

1

 
5.3. PERFORMANS ÇEREZLERİ

Kullanılan Çerez

Şirket Adı

Ayrıntılı bilgi için tıklayınız

Saklanma Süresi (Gün)

_dc_gtm_UA-19596500-1

Google Analytics

https://policies.google.com/privacy?hl=en

1

_ga

Google

https://policies.google.com/privacy?hl=en

730

_ga

Google Analytics

https://policies.google.com/privacy?hl=en

730

_gat

Google

https://policies.google.com/privacy?hl=en

Anlık

_gat_UA-19596500-1

Google Analytics

https://policies.google.com/privacy?hl=en

1

_gcl_au

Google Analytics

https://policies.google.com/privacy?hl=en

60

_gid

Google Analytics

https://policies.google.com/privacy?hl=en

1

AWSELB

Heap Analytic

https://heap.io/privacy

0

5.4. PAZARLAMA ÇEREZLERİ

Kullanılan Çerez

Şirket Adı

Ayrıntılı bilgi için tıklayınız

Saklanma Süresi (Gün)

_7

Netsprint

https://netsprint.eu/privacy.html

730

_fbp

Facebook

https://www.facebook.com/about/privacy/

60

_uuid

App Samurai

https://dashboard.appsamurai.com/onboarding-privacy-policy

365

acdc

Criteo

https://www.criteo.com/privacy/

182

ads.ads-native.buyer-ids

Disqus

https://help.disqus.com/en/articles/1717103-disqus-privacy-policy

30

ads_uxid

Adrule

https://adrule.net/de/datenschutz/

30

ai_session

Google

https://policies.google.com/privacy?hl=en

1

ai_user

Google

https://policies.google.com/privacy?hl=en

365

anj

Xandr

https://www.xandr.com/privacy/platform-privacy-policy/

90

APLT

Switch Ads

http://switchads.com/

10950

buid_633665132

App Samurai

https://dashboard.appsamurai.com/onboarding-privacy-policy

14

C

Adform

https://site.adform.com/privacy-center/website-privacy/website-cookie-policy/

31

c

RTB House

https://www.rtbhouse.com/tr/privacy/

365

c

Rubicon

https://rubiconproject.com/privacy/

30

c

Switch Ads

http://switchads.com/

730

CfP

Verizon Media

https://www.verizonmedia.com/policies/us/en/verizonmedia/privacy/index.html

365

cid

Adform

https://site.adform.com/privacy-center/website-privacy/website-cookie-policy/

60

CMDD

Casale Media

https://casalemedia.com/legal/

1

CMID

Casale Media

https://casalemedia.com/legal/

365

CMPS

Casale Media

https://casalemedia.com/legal/

90

CMRUM3

Casale Media

https://casalemedia.com/legal/

365

CMSC

Casale Media

https://casalemedia.com/legal/

1

CMST

Casale Media

https://casalemedia.com/legal/

1

csync

Smart Ad Server

https://smartadserver.com/corporate-privacy-policy/

360

DSP_UID

Fidelity Media

https://fidelity-media.com/privacy-policy

365

duid_261

Fidelity Media

https://fidelity-media.com/privacy-policy

7

fid

Wideorbit

https://www.wideorbit.com/privacy

60

fr

Facebook

https://www.facebook.com/about/privacy/

60

glm_usr

Glami

https://www.glami.com.tr/info/sartlar/

365

glm_usr_tmp

Glami

https://www.glami.com.tr/info/sartlar/

365

gp_s

Glami

https://www.glami.com.tr/info/sartlar/

265

guid

Glami

https://www.glami.com.tr/info/sartlar/

30

IDE

Google

https://policies.google.com/privacy?hl=en

730

IDE

Google Double Click

https://policies.google.com/privacy?hl=en

365

i

Openx

https://www.openx.com/legal/privacy-policy/

365

ibbid

Ibil Board

http://www.ibillboard.com/tr/privacy-information/

5485

id

Google

https://policies.google.com/privacy?hl=en

730

id

Yield Lab

https://www.yieldlab.com/meta-navigation/data-privacy-statement/

365

JEB2

Verizon Media

https://www.verizonmedia.com/policies/us/en/verizonmedia/privacy/index.html

730

khaos

Rubicon Project

https://rubiconproject.com/privacy/

730

KRTBCOOKIE_277

Pubmatic

https://pubmatic.com/legal/privacy/

1095

KRTBCOOKIE_632

Pubmatic

https://pubmatic.com/legal/privacy/

Anlık

lr_uds

Facebook

https://www.facebook.com/about/privacy/

30

lr_uid

Facebook

https://www.facebook.com/about/privacy/

90

marker

Yield Lab

https://www.yieldlab.com/meta-navigation/data-privacy-statement/

365

Nano

Nano Interactive

https://www.nanointeractive.com/privacy-policy/

180

NmpAppNexus

Nano Interactive

https://www.nanointeractive.com/privacy-policy/

20

NmpDBM

Nano Interactive

https://www.nanointeractive.com/privacy-policy/

10

OAID

Fidelity Media

https://fidelity-media.com/privacy-policy

365

PHPSESSID

Nano Interactive

https://www.nanointeractive.com/privacy-policy/

10

pid

Smart Ad Server

https://smartadserver.com/corporate-privacy-policy/

360

PUBMDCID

Pubmatic

https://pubmatic.com/legal/privacy/

90

put_2194

Rubicon Project

https://rubiconproject.com/privacy/

40

put_3470

Rubicon Project

https://rubiconproject.com/privacy/

179

quisma_t_uk

Group M

https://www.groupm.com/privacy-notice/

366

quisma_t_user

Group M

https://www.groupm.com/privacy-notice/

365

rpb

Rubicon Project

https://rubiconproject.com/privacy/

30

rpx

Rubicon Project

https://rubiconproject.com/privacy/

30

sess

Xandr

https://www.xandr.com/privacy/platform-privacy-policy/

1

session_session

Group M

https://www.groupm.com/privacy-notice/

365

SOC

Switch Ads

http://switchads.com/

10950

sync

Group M

https://www.groupm.com/privacy-notice/

30

t_gid

Taboola

https://www.taboola.com/privacy-policy

365

taboola_usg

Taboola

https://www.taboola.com/privacy-policy

365

test_cookie

Google

https://policies.google.com/privacy?hl=en

1

TestIfCookieP

Smart Ad Server

https://smartadserver.com/corporate-privacy-policy/

360

tluid

Tripe Lift

https://triplelift.com/privacy/

90

ts

RTB House

https://www.rtbhouse.com/tr/privacy/

730

tu

Stoeer

https://www.stroeer.de/service/datenschutz.html

30

tuuid

360 Yield Center

https://www.360yieldcenter.com/privacy-policy

730

tuuid

Bid Switch

https://www.bidswitch.com/privacy-policy/

730

tuuid

Group M

https://www.groupm.com/privacy-notice/

365

u

RTB House

https://www.rtbhouse.com/tr/privacy/

730

udc

Criteo

https://www.criteo.com/privacy/

182

uei

Criteo

https://www.criteo.com/privacy/

182

uic

Criteo

https://www.criteo.com/privacy/

182

uid

Adform

https://site.adform.com/privacy-center/website-privacy/website-cookie-policy/

60

uid

Criteo

https://www.criteo.com/privacy/

365

uid

Criteo

https://www.criteo.com/privacy/

365

UM1

Wideorbit

https://www.wideorbit.com/privacy

60

umeh

360 Yield Center

https://www.360yieldcenter.com/privacy-policy

90

uu

Stoeer

https://www.stroeer.de/service/datenschutz.html

362

uuid2

Xandr

https://www.xandr.com/privacy/platform-privacy-policy/

90

uuidm

Group M

https://www.groupm.com/privacy-notice/

365

vi

Wideorbit

https://www.wideorbit.com/privacy

60

yabs-sid

Yandex

https://yandex.com/legal/confidential/

365

yandexuid

Yandex

https://yandex.com/legal/confidential/

3650

Sizlere daha iyi bir alışveriş deneyimi sunabilmek için sitemizde çerezler kullanılmaktadır. Detaylı bilgi için tıklayınız