Sipariş Takibi Kampanyalar The One Servisler tr
Beymen Perakende ve Tekstil Yatırımları A.Ş. Müşteri, Üye ve Ziyaretçi Kişisel Verilerinin Korunmasına ilişkin Aydınlatma Metni

Değerli Ziyaretçilerimiz, Müşterilerimiz ve Üyelerimiz,

Kişisel verilerinizin işlenmesi ile ilgili uygulamalarımız ve 6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu ("Kanun") kapsamında “Veri Sorumlusu” sıfatıyla Beymen Perakende ve Tekstil Yatırımları A.Ş. (“Beymen”) olarak işlediğimiz kişisel verilerinize ilişkin sizleri bilgilendirmek istiyoruz.

Bu metinde:

  • Beymen mağazalarını (“Mağazalar”) ziyaret etmeniz, Mağazalar’dan alışveriş yapmanız veya
  • Sadakat Kart programımıza üye olmanız (“Sadakat KartÜyesi”),
  • beymen.com ve/veya www.beymenclub.com internet sitesini (“Site”) ziyaret etmeniz veya cep telefonunuza indireceğiniz Beymen ve/veya Beymenclub uygulamasını (“Mobil Uygulama”) kullanmanız, Site/Mobil Uygulama’dan ya da Temassız Ödeme sistemi ile alışveriş yapmanız veya 3.kişiler tarafından yapılan alışverişin tarafınıza gönderilmesi ya da Site’ye/Mobil Uygulama’ya üye olmanız (“Site Üyesi”),
  • Ticari iletişim kanalları ile genel ve kişiye özel kampanya bilgilendirmeleri yapılmasına onay vermeniz,
  • İletişim kanalları üzerinden karşılıklı olarak iletişime geçmemiz,
  • Kurumsal satış süreçlerine ilişkin olarak Beymen’le iletişime geçmeniz ve/veya alışveriş yapmanız veya kurumsal satış süreçlerine ilişkin olarak tarafınıza hediye, ürün vs. gönderilmesi,
  • Beymen’in düzenlemiş olduğu kampanya, yarışma, çekiliş ve diğer etkinliklere katılmanız,

halinde kişisel verilerinizin kullanımına ilişkin aydınlatma metni yer almaktadır.

Site ve Mobil Uygulama’da çerez vb. programlar kullanılmaktadır. Çerez aydınlatma metnimize https://www.beymen.com/aydinlatma-metinleri-c-345 ve https://www.beymenclub.com/aydinlatma-metinleri-c-1021 adreslerinden ulaşabilirsiniz.

1) Kişisel Verilerinizi İşleme Amaçlarımız ve İşlediğimiz Kişisel Verileriniz Nedir?

Mağaza Ziyaretleri

Mağazalar ’da gerçekleşmesi muhtemel mevzuata aykırı her türlü fiil, suç veya davranışa karşı siz, Beymen ve çalışanları ile diğer üçüncü kişilerin güvenliğini sağlamak ve adli makamlara karşı olan bilgi, belge verme ve ilgili sair yükümlülüklerimizi yerine getirmek amacıyla güvenlik kamerası görüntülerinizi işliyoruz.

Mağaza Alışverişleri ve Satış sonrası Süreçler

  • Alışveriş işleminin gerçekleştirilmesi, sistemimizde oluşturduğumuz size ait kayıtların diğer müşterilere ilişkin kayıtlardan ayırt edilebilmesi, fatura/fiş ibraz etmeksizin satış sonrası operasyonel işlemlerden (tadilat, değişim, iade, ürün incelemesi vs.) faydalanabilmenizi sağlamak ve bu operasyonel işlemlerin yerine getirilebilmesi, alışverişinize ilişkin e-fatura/e-arşiv faturanın tarafınıza gönderilebilmesi, mağazalarımızda bulunmayan ürünlerin tedarik edilerek doğrudan size ulaştırılabilmesi amaçlarıyla kimlik (ad soyad) ve iletişim bilgilerinizi (e-posta adresi, telefon numarası) ve alışveriş (alışveriş tarihi, miktarı, alışveriş içeriği, ödeme şekli ve ödeme detayları) bilgilerinizi, Mağazalar’dan gerekli şartların sağlanması halinde sipariş usuluyle yapacağınız ve akabinde ödemesini yapacağınız satın alımlar için olası bir hukuki uyuşmazlık durumunda yasal haklarımızı kullanabilmek amacıyla bu bilgilere ek olarak TC kimlik numarası bilginizi,
  • Alışverişinizi havalimanı mağazamızdan yapmanız halinde yasal yükümlülüklerimizi yerine getirmek için bunlara ek olarak pasaport numarası, uyruk, doğum tarihi, cinsiyet, uçuş bilgilerinizi,
  • Gerekli olduğu hallerde iade süreçlerinde iadenin banka hesabınıza yapılabilmesi için banka hesap bilgilerinizi,
  • Fatura düzenlenebilmesi ve bazı durumlarda cari hesap ve mutabakat işlemlerinin yapılabilmesi amacıyla kimlik, iletişim ve fatura bilgilerinizi, ayrıca vergi mükellefi iseniz ek bazı fatura bilgilerinizi (TC kimlik/ vergi numarası, şahıs şirketi bilgileri),
  • Ödemenizi kredi kartı ile yapmak istemeniz halinde ödemenin alınabilmesi amacıyla kredi kartı bilgilerinizi (kredi kartı bilgileri tarafımızca kaydedilmeden ödeme kuruluşuna aktarılmaktadır.)
  • Ödemenizi mail order ile yapmak istemeniz halinde ad soyad, kredi kartı bilgileri, telefon numarası, ürün bilgisi, sipariş tutarı, imza ve kimliğiniz ön yüz fotoğrafı bilgilerinizi,
  • Beymen’in kişiye özel dikim/ürün hizmetinden yararlanmak istemeniz halinde ad soyad, sipariş bilgisi ve siparişinizle ilgili beden ölçü bilgilerinizi, ayrıca açık rıza vermeniz halinde ileride vereceğiniz siparişlerde kullanılmak ve her siparişinizde tekrar beden ölçülerinizin alınmayarak saklanması amacıyla sayılan bu bilgilerinizi,

işliyoruz.

Sadakat Kart Üyeliği

  • Sadakat Kart üyelik işlemlerinizi gerçekleştirmek, Sadakat Kartınızın tarafınıza gönderebilmek, Sadakat Kart programları uyarınca yükümlülüklerimizi yerine getirmek, kampanyalarından faydalanmanızı sağlamak, Sadakat Kart programları arasında hangi programa dahil olabileceğinizi ve diğer programa geçiş için yeterlilikleri sağlayıp sağlayamadığınızı tespit edebilmek, üyelik bilgilendirmeleri yapabilmek, tarafınızca kazanılan puanları kullanmanızı ve sorgulayabilmenizi sağlamak amaçlarıyla kimlik (ad soyad), üyelik numarası, iletişim (telefon numarası, e-posta, adres) ve alışveriş bilgileriniz (alışverişlerinizin tarihi, zamanı, miktarı, alışveriş içeriği, kazanmış olduğunuz puanlar gibi Sadakat Kart üyeliklerine ilişkin kampanyalardan yararlanmanızı sağlayan bilgiler)
  • Genel veya size özel kişiselleştirilmiş kampanyalar, avantajlar, promosyonlar, reklamların oluşturulması, kampanya, yarışma, çekiliş ve diğer etkinliklerin düzenlenmesi, segmentasyon, raporlama, profilleme, pazarlama ve analiz çalışmalarının yapılması, Mobil Uygulama, Site veya diğer 3. taraf ortamlarında Beymen’e ait reklamların ve pazarlama/iletişim faaliyetlerinin (Mobil Uygulama ve Site’deki bildirimler, pop-up gösterimi, kişiye özel teklifler, kullanıcı ekranlarının özelleştirilmesi, reklam, arama, anket vs.) yapılması amaçlarıyla pazarlama bilgilerinizi (doğum tarihi, cinsiyet, il, ilçe, demografik bilgiler, lokasyon paylaşımının açık olması halinde lokasyon bilgisi, Site ve Mobil Uygulama içi bildirimlere/anketlere/tekliflere/kampanyalara karşı yaklaşımlar, alışkanlıklar, favoriler, beğeniler, davranışlar, tercihler, arama hareketleri, segmentler, geçmiş alışverişler, çerez kayıtları, çerez ve reklam tanıtıcısı/kimliği bilgileri ve cihaz ID, ödeme yöntemleri ve tercihleri, Mobil Uygulama kullanım süresi, Mobil Uygulama versiyon bilgisi, iletişim tercihleri, alışveriş tutarı, ödeme kanalları, ödemenin gerçekleştiği banka bilgisi, kullanılan cihaza ilişkin marka, model, teknik özellik ve işletim sistemi bilgileri, kullandığınız operatör bilgisi, anket cevapları vb.),

işliyoruz.

Site/Mobil Uygulama Kullanımı ve Site/Mobil Uygulama ya da Temassız Ödeme Alışverişleri (Üye olarak veya üyeliksiz alışveriş)

Site/Mobil Uygulamayı kullanmanız veya Site/Mobil Uygulama ya da Temassız Ödeme sistemimiz üzerinden sipariş vermek istemeniz halinde,

  • Alışveriş işleminin gerçekleştirilmesi, sipariş hazırlama, paketleme, sevk irsaliyesi hazırlama, kargolama, teslimat bilgilerinin güncellenmesi, siparişinizin size ulaştırılabilmesi veya siparişinizi Mağazalar’dan teslim almak istemeniz halinde Mağazalar’da uygun şekilde teslimatı sağlama, sistemimizde oluşturduğumuz size ait kayıtların diğer müşterilere ilişkin kayıtlardan ayırt edilebilmesi, satış sonrası operasyonel işlemlerin (tadilat, değişim, iade, ürün incelemesi vs.) yerine getirilebilmesi, alışverişinize ilişkin e-faturanın tarafınıza gönderilebilmesi amaçlarıyla kimlik (ad soyad) ve iletişim bilgilerinizi (e-posta adresi, telefon numarası, adres) ve alışveriş (alışveriş tarihi, zamanı, miktarı, alışveriş içeriği, ödeme şekli ve ödeme detayları) bilgilerinizi,
  • Fatura düzenlenebilmesi amacıyla kimlik ve fatura bilgilerinizi, ayrıca vergi mükellefi iseniz ek bazı fatura bilgileriniz (TC kimlik numarası, vergi numarası, şahıs şirketi bilgileri)
  • Ödemenizi kredi kartı ile yapmak istemeniz halinde ödemenin alınabilmesi amacıyla kredi kartı bilgileriniz (kredi kartı bilgileri tarafımızca kaydedilmeden ödeme kuruluşuna aktarılmaktadır.)
  • 3.kişiler tarafından Site/Mobil Uygulama üzerinden tarafınıza ürün gönderilmesi halinde ise siparişin tarafınıza ulaştırılabilmesi amacıyla ad soyad, cep telefonu ve adres bilgilerinizi işliyoruz.
  • Site ve Mobil Uygulama’yı ziyaretiniz ve kullanımınız sırasında karşılaşılan teknik/yazılımsal hataları, eksiklikleri tespit edebilmek ve giderebilmek amacıyla Site ve Mobil Uygulama’yı kullanım bilgilerinizi,

işliyoruz.

Site Üyeliği (Site/Mobil Uygulama)

  • Üyelik işlemlerinin gerçekleştirilmesini sağlamak, sizinle akdedeceğimiz üyelik sözleşmesinin gereğini yerine getirmek, üye girişinin yapılabilmesi, üyelik bilgilendirmesinin yapılabilmesi amaçlarıyla kimlik (ad soyad), iletişim (e-posta adresi, telefon numarası) ve parola bilgilerinizi,
  • Üye olarak Site/Mobil Uygulama üzerinden alışveriş yapılmak istendiğinde her alışveriş işleminde tekrar bilgi girilmesine gerek kalmaksızın üye bilgilerinizi kullanarak alışveriş yapmanızı sağlayabilmek amacıyla kimlik (ad soyad) ve iletişim (telefon numarası, e-posta adresi, teslimat ve fatura adresi bilgileri) bilgilerinizi,
  • Üye olarak tarafınıza sipariş geçmişinizi görüntüleme hizmeti verebilmek amacıyla alışveriş bilgilerinizi (alışveriş tarihi, zamanı, miktarı, alışveriş içeriği, ödeme detayları), 
  • Özel üyelik programlarından faydalanabilmeniz, mağazalar ve Site’den yapacağınız alışverişlere göre oluşturulacak size özel imkan ve tekliflerden yararlanmanız, puan kazanabilmeniz ve bu puanları kullanabilmeniz amacıyla mağazalar ve Site’den yapacağınız alışveriş bilgilerinizi, genel veya size özel kişiselleştirilmiş kampanyalar, avantajlar, promosyonlar, reklamların oluşturulması, kampanya, yarışma, çekiliş ve diğer etkinliklerin düzenlenmesi, segmentasyon, raporlama, profilleme, pazarlama ve analiz çalışmalarının yapılması, Mobil Uygulama, Site veya diğer 3. taraf ortamlarda Beymen’e ait reklamların ve pazarlama/iletişim faaliyetlerinin (Mobil Uygulama ve Site’deki bildirimler, pop-up gösterimi, kişiye özel teklifler, kullanıcı ekranlarının özelleştirilmesi, reklam, arama, anket vs.) yapılması, mobil cihazınızda lokasyon paylaşımının açık olması halinde size en yakın ve uygun tekliflerin oluşturulması ve size iletilmesi, Site ve Mobil Uygulama üzerindeki kullanıcı deneyimini iyileştirmek amaçlarıyla pazarlama bilgilerinizi (doğum tarihi, cinsiyet, il, ilçe, demografik bilgiler, lokasyon paylaşımın açık olması halinde lokasyon bilgisi, Site ve Mobil Uygulama içi bildirimlere/anketlere/tekliflere/kampanyalara karşı yaklaşımlar, alışkanlıklar, favoriler, beğeniler, davranışlar, tercihler, arama hareketleri, segmentler, geçmiş alışverişler, çerez kayıtları, çerez ve reklam tanıtıcısı/kimliği bilgileri ve cihaz ID, ödeme yöntemleri ve tercihleri, Mobil Uygulama kullanım süresi, Mobil Uygulama versiyon bilgisi, iletişim tercihleri, alışveriş tutarı, ödeme kanalları, ödemenin gerçekleştiği banka bilgisi, kullanılan cihaza ilişkin marka, model, teknik özellik ve işletim sistemi bilgileri, kullanılan kullandığınız operatör bilgisi, anket cevapları vb.),

işliyoruz.

Ticari İletişim Süreçleri

Ticari iletişim izni/açık rızası vermeniz halinde, Sadakat Kart veya Site Üyeliği kapsamında oluşturulan genel veya size özel kişiselleştirilmiş kampanyalar, avantajlar, promosyonlar, reklamlar, bilgilendirmeler, pazarlama faaliyetleri ile size yönelik ticari iletişim faaliyetlerinde (SMS, e-posta, arama vb.) bulunulabilmesi, ürün ve hizmetlerimizle ilgili müşteri memnuniyetine yönelik anketlerin, kampanya, yarışma, çekiliş, davet, açılış ve diğer etkinliklere ilişkin davetlerimizin iletilmesi amaçlarıyla kimlik (ad soyad) ve iletişim (telefon numarası, e-posta adresi) bilgilerinizi işliyoruz.

Kurumsal Satış Süreçleri

Kurumsal satış birimimiz ile iletişime geçmeniz halinde talebiniz üzere teklifinizin hazırlanması, tarafınıza iletilmesi, teklifi kabul etmeniz halinde bilgilerinizin ilgili mağazaya iletilmesi, ürünlerinizin tarafınıza gönderilmesi, gerekli durumlarda ve yeni sipariş süreçlerine ilişkin olarak iletişim kurulması amaçlarıyla kimlik (ad soyad), iletişim (e-posta, cep telefonu), müşteri işlem (teklif, sipariş, kargo bilgileri), fatura bilgilerinizi ve çalıştığınız kurum bilgilerini işliyoruz. (Siparişinize ilişkin işlenecek bilgileriniz yukarıda mağaza alışverişlerine ilişkin kısımda yer almaktadır.)

3.kişiler tarafından kurumsal satış süreçleri kapsamında tarafınıza hediye, ürün vs. gönderilmesi halinde ise siparişin tarafınıza ulaştırılabilmesi amacıyla ad soyad, cep telefonu, adres ve çalıştığınız kurum bilgilerini işliyoruz.

Çağrı Merkezi/Müşteri İlişkileri Süreçleri/Canlı Stil ve Satış Danışmanlığı

İletişim kanallarımız (çağrı merkezi, e-posta, Site, Mobil Uygulama, sosyal medya, çevrimiçi mesajlaşma/sesli görüşme uygulaması vs.) üzerinden bizimle iletişime geçtiğiniz takdirde bize ilettiğiniz sorun ve şikayetlerinizi çözümlemek, moda ve stil ile ilgili sorularınızı cevaplamak, gerektiğinde bunlarla ilişkin olarak sizinle iletişime geçebilmek ve oluşturduğunuz randevu doğrultusunda Beymen mağazalarından çevrimiçi olarak görüntülü stil ve satış danışmanlığı hizmetlerinin sağlanabilmesi amacıyla kimlik (ad soyad) , iletişim (adres, e-posta adresi, telefon numarası), müşteri işlem (randevu bilgileriniz, talep ve şikayetleriniz, alışverişleriniz, hediye/indirim/fayda kullanımları), ilettiğiniz mesajlar içerisinde yer alması veya tarafınıza sağlanacak canlı danışmanlık hizmeti kapsamında görüntülü görüşmeye kameranız açık olarak katılmanız halinde görsel kayıt (fotoğraf, video ve görüntülü görüşme kayıtları) ve gerekli ise hukuki işlem bilgilerinizi; ayrıca müşteri memnuniyetine yönelik çalışmalarımız ve aramızda doğabilecek uyuşmazlıklarda delil olarak kullanılmak üzere görüntülü görüşme video kayıtlarını ve çağrı merkezi ses kayıtlarını işliyoruz.

Yasal Süreçler ve Kurum içi Faaliyetler

Mevzuattan kaynaklanan yükümlülüklerimizi yerine getirmek, yetkili ve görevli kamu kurum ve kuruluşlarına karşı diğer hukuki yükümlüklerimizi yerine getirmek amaçlarıyla kimlik, iletişim, alışveriş, fatura ve işlem güvenliği (log kayıtları) bilgilerinizi işliyoruz.

Doğacak uyuşmazlıklarda mahkeme, icra dairesi, hakem heyeti gibi resmi kurum ve kuruluşlara karşı her türlü dava, cevap ve itiraz hakkının kullanılması, uyuşmazlıklara ilişkin görüşme ve anlaşma süreçlerinin yürütülmesi, tarafımızdan bilgi talep etmeniz halinde gerekli bilgilerin tarafınıza ulaştırılabilmesi amaçlarıyla ve kurum içi denetim, iç kontrol ve raporlama, test, geliştirme ve iyileştirme çalışmaları kapsamında kimlik (ad soyad), iletişim (telefon numarası, e-posta adresi, adres), alışveriş, fatura, kamera görüntüleriniz, işlem güvenliğine ilişkin bilgiler (Sadakat Kart üyeliği, Site üyeliği, Site/Mobil Uygulama alışverişleri, ticari iletişim kapsamında izin/açık rıza/sözleşme onayına ilişkin log kayıtları) ile hukuki işlem bilgilerinizi (uyuşmazlık süreçlerine ilişkin yazışma ve dosya bilgileri) işliyoruz.

Mobil Uygulama, Site ve diğer Beymen sistemlerinin üyelik sözleşmeleri, mevzuat ve ahlaka aykırı şekilde kullanımını engellemek, şüpheli işlemlerin ve hukuka aykırı kullanımları tespit edebilmek, bloke etme ve bloke kaldırma işlemlerini yapabilmek için kimlik, iletişim, kredi kartı bilgileriniz (yalnızca ilk 6 ve son 4 hane bilgisi), alışveriş ve sipariş bilgileriniz ile işlem güvenliği bilgilerinizi işliyoruz.

2) Kişisel Verilerinizi Kimlere ve Hangi Amaçla Aktarabiliriz?

Kişisel verilerinizi,

  • Bilişim teknolojileri, pazarlama/reklam/analiz faaliyetleri, lojistik hizmetleri, ödeme hizmetleri ya da uzmanlık gerektiren danışmanlık vb. konularda ürün ve hizmet desteği almak amaçlarıyla şirketimizin yurtiçindeki hizmet sağlayıcıları ve iş ortaklarıyla (çağrı merkezi, cihazlar aracılığıyla kişisel veri toplayanlar, pazarlama/reklam/analiz hizmeti sağlayıcıları, veri tabanı ve sunucu hizmeti sağlayıcıları, Site ve Mobil Uygulama kullanımlarını izleme hizmeti sağlayanlar, e-posta sunucu hizmeti sağlayıcıları, e-fatura ve e-arşiv fatura hizmeti sağlayıcıları, elektronik ileti aracı hizmet sağlayıcıları, kargo ve kurye firmaları, özel ürün dikim hizmeti veren tedarikçiler, kart basım hizmeti verenler, matbaalar, depo hizmeti sağlayıcısı, banka ve elektronik ödeme kuruluşları, hukuki ve mali danışmanlık hizmeti verenler, bağımsız denetim hizmeti sağlayıcıları, arşivleme hizmeti verenler, müşteri destek - görüntülü görüşme hizmeti verenler ve çevrimiçi mesajlaşma/sesli görüşme hizmeti verenler ile) ile,
  • Yetkili kamu kurum ve kuruluşları ile adli makamlara karşı olan bilgi, belge verme ve ilgili sair yükümlülüklerimizi yerine getirmek ve dava ve cevap hakları gibi yasal haklarımızı kullanabilmek amacıyla bizden istenen bilgileri anılan bu kurum, kuruluş ve makamlara,
  • Şüpheli işlemlerin takibi, tespiti ve hukuka aykırı işlemlerin önlenmesi amaçlarıyla gerekli durumlarda danışmanlık hizmeti aldığımız tedarikçilerimiz ve ilgili işleme ilişkin ödeme kuruluşlarıyla,
  • Gerekli durumlarda mağazalardaki güvenlik kamerası görüntülerinizi mağazanın bulunduğu alışveriş merkezinin güvenlik birimleriyle,
  • Site ve Mobil Uygulama’daki ziyaret trafiğinin artırılmasına ilişkin faaliyetler kapsamında iş ortaklarımızla,
  • Açık rıza vermeniz halinde veri zenginleştirme/tekilleştirme faaliyetlerinde bulunulması amaçlarıyla Beymen'in bağlı olduğu grup şirketler bünyesindeki Ay Marka Mağazacılık A.Ş. (Network, Divarese)ile,
  • Ortak müşteri yönetim sistemi kullandığımız Beymen mağazalarını işleten bayiler ile,
  • Yurt Dışına Aktarım: Bilişim teknolojileri, pazarlama/reklam/analiz faaliyetleri, ya da uzmanlık gerektiren danışmanlık vb. konularda ürün ve hizmet desteği almak amaçlarıyla yurt dışında bulunan hizmet sağlayıcılarıyla (siber güvenlik kapsamında sigorta hizmeti, sunucu/ bakım ve geliştirme hizmeti) ve iş ortaklarımızla yaptığımız anlaşmalar kapsamında anlaşmaların gereğini yerine getirebilmek için iş ortaklarıyla ve bu suretle yurt içindeki ve/veya yurt dışındaki ilgili tedarikçilerin sunucularının yurtdışında olması sebebiyle kimlik, finans, iletişim, pazarlama, lokasyon, müşteri işlem, ve işlem güvenliği verilerinizi yurtdışı ile

paylaşmaktayız.

3) Kişisel verilerinizin toplanma yöntemi ve hukuki sebebi nedir?

Kişisel verilerinizi, Beymen veya Beymen bayileri, iştirakleri, tedarikçileri veya iş ortakları tarafından; Mağazalarda bulunan güvenlik kameraları ile, Mağazalarda sözlü olarak satış danışmanlara beyan ettiğiniz bilgilerin bu kişilerce sistemlerimize kaydedilmesi, Mağazalar, Site ya da Mobil Uygulama üzerinden yaptığınız alışverişlerin veya üyelik işlemlerine ilişkin paylaştığınız bilgilerin sistemlerimize kaydedilmesi, sabit-mobil nitelikli internet ve iletişim cihazlarınızın ve/veya mobil uygulamaların muhtelif ortamlarda ve yerde kullanımlarından oluşan/edinilen verilerin sistemlerimize kaydedilmesi, Site Üyesi olmanız ve Mobil Uygulama’da lokasyon paylaşımının açık olması ve/veya mobil cihazınızda bluetooth özelliğinin açık olması halinde Mağazalarımızda bulunan beacon cihazları veya Mobil Uygulama tarafından lokasyon verinizin toplanması, Temassız Ödeme sistemi çerçevesinde sipariş etmek istediğiniz ürünlere ilişkin taleplerinizi ve sipariş için gerekli bilgileri çeşitli iletişim kanalları (telefon görüşmesi, e-posta gibi) üzerinden çalışanlarımıza bildirdiğiniz bilgilerin sistemlerimize kaydedilmesi, Mağaza, Site ve Mobil Uygulama üzerindeki her türlü alışveriş, tahsilat, teslimat, işlem, anket doldurma, kayıt ve davranışsal işlemlerin sistemlerimize kaydedilmesi, iş ortaklarımızın internet sitelerinden Site ve Mobil Uygulama’ya yapılan yönlendirme işleminin kaydedilmesi, çerez aydınlatma metninde detaylı olarak açıklandığı üzere Site veya Mobil Uygulama’da çalışan çerez ve benzeri diğer teknolojilerle, çağrı merkezi, Mobil Uygulama, Site, e-posta adreslerimiz, sosyal medya ve diğer iletişim kanalları üzerinden karşılıklı olarak iletişime geçilmesi sırasında bize iletmiş olduğunuz talep, şikayetlerinizin ve moda stil ile ilgili sorularınızın kaydedilmesi, canlı stil ve satış danışmanlığı hizmeti kapsamında yaptığınız görüntülü görüşmelerin kaydedilmesi, çağrı merkezi ile yaptığınız görüşmelerin kaydedilmesi, Site veya Sadakat Kart üyeliği kapsamında açık rıza vermeniz halinde grup şirketlerimiz olan Ay Marka Mağazacılık A.Ş. (Network, Divarese) ile paylaştığınız verilerinizin Beymen tarafında da güncellenmesi, zenginleştirilmesi gibi otomatik yöntemlerle veya resmi kurum, kuruluş ve adli/idari makamlardan gelen sizinle ilgili bilgi/belgelerin kaydedilmesi, mail order formlarınızın kaydedilmesi, özel sipariş süreçlerinize veya iade süreçlerinize ilişkin kayıtların ilgili evrakların kaydedilmesi ile otomatik olmayan yöntemlerle toplamaktayız.

Kişisel verilerinizi, Site, Mağazalar ve Mobil Uygulama üzerindeki satış süreçlerine ilişkin olarak “sözleşmenin kurulması ve ifası için veri işlemenin gerekli olması”, “hukuki yükümlülüğün yerine getirilmesi” ile “veri sorumlusunun meşru menfaatleri için veri işlenmesinin zorunlu olması” hukuki sebeplerine; mevzuattan kaynaklanan saklama yükümlülüklerimize ilişkin “hukuki yükümlülüğün yerine getirilmesi” hukuki sebebine; mağazalarda güvenlik kameraları ile kayıt yapılmasına ilişkin olarak “veri sorumlusunun meşru menfaatleri için veri işlenmesinin zorunlu olması” ve “hakların tesisi, kullanılması veya korunması için veri işlemenin ve aktarmanın zorunlu olması” hukuki sebeplerine; Site Üyeliği ve Sadakat Kart Üyeliği süreçlerine ilişkin olarak “sözleşmenin kurulması ve ifası için veri işlemenin gerekli olması” ve vereceğiniz “açık rıza” hukuki sebeplerine; Çağrı Merkezi/Müşteri İlişkileri Süreçleri/Canlı Stil ve Satış Danışmanlığı süreçlerine ilişkin olarak “sözleşmenin kurulması ve ifası için veri işlemenin gerekli olması” ve “veri sorumlusunun meşru menfaatleri için veri işlenmesinin zorunlu olması” hukuki sebeplerine; ticari iletişim süreçleri veya özel sipariş süreçlerinde bilgilerinizin saklanmasını talep etmeniz halinde ise vereceğiniz “açık rıza”ya dayanarak topluyoruz. İstediğiniz her zaman ve hiçbir gerekçe göstermeksizin açık rızanızı geri çekerek açık rızaya dayanan kişisel veri işleme faaliyetlerine son verebilirsiniz.

4) Haklarınız nelerdir?

Tarafımızca işlenen kişisel verilerinize ilişkin olarak her zaman Kanun’un 11.maddesinde yer alan haklarınıza ilişkin tarafımıza başvuruda bulunabilirsiniz. Başvurularınızı Veri Sorumlusu olarak Beymen Perakende ve Tekstil Yatırımları A.Ş.’ye aşağıda belirtilen adresimize yazılı başvuru yaparak veya sistemimizde kayıtlı bulanan e-posta adresinizden e-posta göndermek suretiyle iletebilirsiniz. Verinizin silinmesi için ileteceğiniz talebinize istinaden Kanun’da belirtilen süre içinde verilerinizin silinmesi gerçekleştirilecek ve size bilgi dönüşü sağlanacaktır. (İlgili talebin Veri Sorumlusuna Başvuru Usul ve Esasları Hakkında Tebliğ’de yer alan şartlara uygun olması gerektiğini hatırlatmak isteriz.)

Kanun kapsamındaki haklarınız ile ilgili başvuru ve taleplerinizi www.beymen.com, www.beymenclub.com internet sitemizde yer alan başvuru formunu doldurarak yazılı olarak iletmeniz gerekmektedir. Başvurunuzu aşağıdaki kanallardan birini kullanarak tarafımıza iletebilirsiniz:

  • Başvuru formu ve kimliğinizi teyit edici belgeler ile “Ayazağa Mah. Azerbaycan Cad 3A Blok No: 3/O İ. Kapı NO: 3 Sarıyer / İstanbul” adresinde Şirketimize bizzat başvurabilirsiniz,
  • Başvuru formunu noter aracılığıyla Şirketimize iletebilirsiniz,
  • Güvenli elektronik veya mobil imzanız ile imzalanmış başvuru formunuzu Şirketimizin kisiselveri@beymen.com e-posta adresine iletebilirsiniz,
  • Başvuru formunuzu Şirketimize daha önce bildirmiş olduğunuz ve sistemlerimizde kayıtlı olan e-posta adresiniz üzerinden kisiselveri@beymen.com e-posta adresine iletebilirsiniz, veya
  • Kimlik tespit ve teyit işlemlerinin yapılması suretiyle, Kanun ve ilgili mevzuatta belirtilen diğer usuller ile tarafımıza başvurabilirsiniz.

 Şirketimiz, Kanun’un 13. maddesine uygun olarak, yukarıdaki şekilde ileteceğiniz başvuruda yer alan taleplerinizi, talebin niteliğine göre en kısa sürede ve en geç otuz gün içinde ücretsiz olarak sonuçlandıracaktır. İşlemin ayrıca bir maliyet gerektirmesi hâlinde, Kişisel Verileri Koruma Kurumu (“Kurum”) tarafından belirlenen şartlar doğrultusunda ve Kurum tarafından belirlenen güncel tarife dikkate alınarak ücret talep edilebilecektir.

Adres: Ayazağa Mah. Azerbaycan Cad 3A Blok No: 3/O İ. Kapı NO: 3 Sarıyer / İstanbul

E-Posta:kisiselveri@beymen.com

Beymen Perakende Ve Tekstil Yatırımları Anonim Şirketi Çerez Ve Diğer Tanımlama Teknolojilerine Yönelik Aydinlatma Metni

Beymen Perakende ve Tekstil Yatırımları A.Ş. (“Beymen” veya “Şirket”) mümkün olan en iyi internet sitesi deneyimini size sunmak için çerezler ve diğer çevrim içi tanımlama teknolojileri (örn., web işaretçileri, gifler) (birlikte kısaca “Çerez(ler)” olarak anılacaktır) kullanmaktadır. Çerezler, bilgisayarınıza, akıllı telefonunuza, tabletinize, giyilebilir cihazınıza, akıllı televizyonunuza ve/veya sair terminal cihazlarınıza yerleştirilen ve tarayıcınız tarafından kaydedilen düşük boyutlu ve zengin metin biçimli metin dosyalarıdır. Çerezler, takma isimli olsalar veya bir kişiyi doğrudan tanımlamasalar dahi, diğer bilgiler ile birleştirilerek bir kişiyi belirlenebilir kıldıkları takdirde kişisel veri olarak kabul edilmektedirler.

Şirketimiz, gizliliğinize ve kişisel verilerinizin korunmasına ilişkin haklarınıza saygı duymakta ve sizinle güvene dayalı bir ilişki kurmak ve sürdürmek için çalışmaktadır. Bu kapsamda Şirketimiz, Çerezler de dahil kişisel verilerinizi 6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu (“KVKK”) başta olmak üzere kişisel verilerin korunmasına ilişkin tüm mevzuat hükümlerine uygun şekilde işlemekte, verilerinizin güvenliğini sağlamak adına gerekli tüm güvenlik tedbirlerini almaktadır. Bu doğrultuda Şirketimiz, işbu Çerez ve Diğer Tanımlama Teknolojilerine Yönelik Aydınlatma Metni (“Aydınlatma Metni”) ile https://www.beymen.com adresli internet sitemizde kullanılan çerezlerin cihazınıza yerleştirilmesi aracılığıyla otomatik yolla toplanan kişisel verilerinizin hangi kapsamda işlendiği ve hangi amaçlarla ne tür çerezlerin kullanıldığı ile bu çerezleri nasıl yönetebileceğiniz hakkında sizleri detaylı şekilde ve şeffaflıkla bilgilendirmeyi hedeflemektedir. Kişisel verilerinizin Şirketimiz tarafından işlenmesi hakkında detaylı bilgilere https://www.beymen.com/aydinlatma-metinleri-c-345 bağlantı adresi üzerinden erişilebilecek Beymen Perakende ve Tekstil Yatırımları A.Ş. Kişisel Verilerin Korunması ve İşlenmesi Politikası’ndan ulaşabilirsiniz.

1.Veri Sorumlusu

Kişisel verileriniz, veri sorumlusu sıfatıyla İstanbul Ticaret Sicil Müdürlüğü nezdinde 45451 sicil numarası ile kayıtlı ve şirket merkezi Ayazağa Mahallesi Azerbaycan Cad. 3A Blok No:3O İç Kapı No: 3 Sarıyer / İstanbul adresinde bulunan Şirket tarafından işbu Aydınlatma Metni çerçevesinde işlenmektedir.

2.Kişisel Verilerinizin Toplanma Yöntemleri

Kişisel verileriniz, Şirketimiz tarafından tamamen veya kısmen otomatik yollarla, elektronik ortamdan internet sitelerimiz, tarayıcılarınız, üçüncü parti reklam ortaklarımız, üçüncü parti çerez uygulamaları ve sosyal medya platformları ile bunlara ileride eklenebilecek sair kanallar vasıtasıyla ve Çerezler aracılığıyla toplanmaktadır.

3.Çerez Türleri

3.1.Kullanım Sürelerine Göre Çerez Türleri:

  • (i) Oturum Çerezleri

Geçici Çerez olarak da adlandırılan oturum Çerezler’i, oturumun sürekliliğinin sağlanması amacıyla kullanılır. Kullanıcı internet tarayıcısını kapattığında oturum Çerezler’i de silinmektedir.

  • (ii) Kalıcı Çerezler

İnternet tarayıcısı kapatıldığı zaman silinmeyen ve belirli bir tarihte veya belirli bir süre sonra kendiliğinden silinen Çerezler’dir. Bu Çerezler aracılığıyla kullanıcı bir internet sitesini her ziyaret ettiğinde kullanıcının işlenen kişisel verileri sunucuya iletilmektedir. Reklam verenlerin bir kullanıcının internet tarama alışkanlıklarıyla (web browsing habits) ilgili bilgilerini uzun bir süre boyunca kaydederek kullanabilmeleri nedeniyle kalıcı Çerezler, izleme Çerezler’i olarak da adlandırılırlar. Ayrıca, bu Çerezler kullanıcıların tercihleri doğrultusunda internet sitelerindeki hesaplarına giriş yaparken her seferinde giriş bilgilerini tekrar girmemelerini sağlamak üzere de kullanılabilirler.

3.2. Kaynaklarına Göre Çerez Türleri:

  • (i) Birinci Taraf Çerezler

Birinci taraf Çerezler, doğrudan ziyaret ettiğiniz çevrim içi mecralarımız yani tarayıcınızın adres çubuğunda gösterilen URL adreslerimiz tarafından yerleştirilmektedir.

  • (ii) Üçüncü Taraf Çerezler

Üçüncü taraf Çerezler ziyaret ettiğiniz çevrim içi mecralarımızdan (ya da etki alanından) farklı bir üçüncü kişi (diğer bir deyişle etki alanı) tarafından yerleştirilmektedir.

3.3. Kullanım Amaçlarına Göre Çerez Türleri:

  • (i) Zorunlu Çerezler

Zorunlu Çerezler, çevrim içi mecralarımızın çalışması ve talep etmiş olduğunuz bilgi toplumu hizmetlerinin (örn. log-in olma, form doldurma ve gizlilik tercihlerinin hatırlanması) yerine getirilebilmesi amaçlarıyla kullanımı zorunlu olan Çerezler’dir ve bu nedenle açık rıza hukuki şartına dayanmamaktadır. Tarayıcı ayarlarınızı bu Çerezler’i engelleyecek veya sizi uyaracak şekilde belirleyebilirsiniz. Ancak bu durumda internet sitemizin bazı bölümleri çalışmayabilecektir. Öte yandan, amacı internet sitesinin veya uygulamanın hedef kitlesini ölçmek ve anonim istatistikler üretmek ile sınırlı olan birinci taraf Performans / Analitik Çerezler de performans ölçümü, navigasyon problemlerinin tespiti, teknik performansın optimizasyonu veya ergonomi, gerekli sunucuların gücünün tahmini gibi ihtiyaçların karşılaması, diğer bir deyişle, bir internet sitesinin veya uygulamanın işleyişi ve günlük yönetimi için kullanılmasının talep edilen hizmetle ilişkili olması halinde açık rıza hukuki şartına dayanmaksızın Zorunlu Çerezler arasında değerlendirilebilmektedir. Söz konusu kapsamdaki Performans / Analitik Çerezler aracılığıyla kişisel verileriniz işlenirken başta amaçla bağlantılı, sınırlı ve ölçülü olma ilkesi olmak üzere genel ilkelere riayet edilmekte, işlenmesi zaruri olmayan kişisel veriler anonimleştirilmekte ve kullanım amacıyla orantılı olarak makul saklama süreleri belirlenmektedir. Zorunlu Çerezler kapsamında değerlendirilen birinci taraf Performans / Analitik Çerezler, hiçbir surette internet sitesi gezinimlerinizin farklı internet siteleri ve uygulamalar arasında çapraz takibi amacıyla kullanılmamakta olup, bu amaçtaki Performans / Analitik Çerezler yalnızca bulunması halinde açık rızanız kapsamında kullanılabilmektedir.

  • (ii) İşlevsel Çerezler

İşlevsel Çerezler, zorunlu Çerezler dışında kalan ve bilgi toplumu hizmetlerini açıkça talep etmiş olduğunuz haller hariç olmak üzere, internet sitelerimizin ve uygulamalarımızın daha işlevsel kılınması ve tercihlerinizin hatırlanması yoluyla kişiselleştirilmesi (örn. tercih ettiğiniz dil veya erişim sağladığınız bölge gibi internet sitemizin davranışını ve görümünü değiştiren bilgileri hatırlaması) amaçlarıyla kullanılan Çerezler’dir. Söz konusu Çerezler Beymen veya üçüncü taraf hizmet sağlayıcıları tarafından açık rızanıza istinaden kullanılabilir.

  • (iii) Performans / Analitik Çerezler

Performans ve analitik Çerezler, internet sitelerimizde ve uygulamalarımızda kullanıcı davranışlarının analiz edilmesi, internet sitemizin ve uygulamalarımızın iyileştirilmesi, tekil kullanıcı sayılarının tahmin edilmesi, en etkili arama motoru anahtar kelimelerinin tespit edilmesi, gezinme durumunuzun izlenmesi ve reklamların kullanıcılar üzerindeki etkisinin ölçümlenmesi amaçlarıyla kullanılabilen ve istatistiki ölçüme imkan veren Çerezler’dir. Söz konusu Çerezler Beymen veya üçüncü taraf hizmet sağlayıcıları tarafından açık rızanıza istinaden kullanılabilir ve internet sitelerimizi, uygulamalarımızı, hizmetlerimizi ve tekliflerimizi sürekli olarak optimize ederek mümkün olan en iyi internet sitesi deneyimini size sunmamıza olanak sağlar.

  • (iv) Reklam / Pazarlama Çerezleri

Reklam / Pazarlama Çerezleri, kullanıcıların internet ortamındaki faaliyetlerinin izlenmesi, bu faaliyetlerin analiz edilmesi ve kullanıcıların profillenmesi yoluyla kullanıcıların tercih ve beğenilerine uygun daha ilgili çekici ve kişiye özel içerikler sunulması amaçlarıyla kullanılan Çerezler’dir. Söz konusu Çerezler Beymen veya üçüncü taraf iş ortakları tarafından açık rızanıza istinaden kullanılabilir ve yalnızca ilginizi çekebilecek reklam, kampanya, ürün ve hizmetlerin tarafınıza sunulmasını sağlar.

4.Kişisel Verilerin Hangi Amaçlarla İşleneceği ve İşlemenin Hukuki Sebepleri

5.Çerezler’e İlişkin Tercihlerin Yönetimi

Çevrim içi mecralarımıza giriş yaptığınızda yalnızca yukarıda belirtilen zorunlu Çerezler herhangi bir onayınız olmaksızın kullanılmaktadır. Bu kapsamda, çevrim içi mecralarımıza ilk girişiniz esnasında ve gerekmesi halinde takip eden girişlerinizde karşınıza çıkartılan ‘Çerez Yönetim Paneli’ butonu üzerinden çevrim içi mecralarımızda kullanılmakta olan Çerez türlerini görebilir ve zorunlu Çerezler dışında kalan diğer Çerez türleri için ‘açık/aktif’ veya ‘kapalı/pasif’ seçenekleri ile ‘Kişiselleştir, ‘Tüm Çerezleri Reddet’ veya ‘Tüm Çerezleri Kabul Et’ butonlarından aktif veya pasif hale getirerek tercihlerinizi her zaman belirleyebilirsiniz. Yine bu panel üzerinden tercihlerinizi her zaman değiştirebilirsiniz. Ayrıca, internet sitemizin ana sayfasındaki alt bilgilerde (footer) yer alan ‘Çerez Yönetim Paneli’ butonundan ve kişisel verilerin korunmasına özgülenen sayfamızdan her zaman söz konusu panele erişebilirsiniz.

Ayrıca, çoğu tarayıcı Beymen’in kontrolü ve müdahalesi olmaksızın kendi Çerezler’ini otomatik olarak kullanmakta ve ancak bu tarayıcılar Çerezler’i reddetme veya kayıt öncesinde uyarı görüntüleme seçeneği de sunabilmektedir. Çoğu internet tarayıcısının menü listesinde bulunan yardım işlevi, tarayıcınızın yeni Çerezler’i kabul etmemesi için nasıl talimat verebileceğinizi, yeni bir Çerez gönderildiğinde tarayıcınızın size ne şekilde bilgi verebileceğini veya Çerezler’in nasıl devre dışı bırakılacağını açıklayabilmektedir. Lütfen bu konuda daha detaylı bilgi için ilgili tarayıcı hizmet sağlayıcı ile doğrudan irtibata geçiniz yahut bunların gizlilik / çerez politikalarını inceleyiniz. Söz konusu devre dışı bırakma işlemi bilgisayarınızdaki, akıllı telefonunuzdaki veya tabletinizdeki, ret işleminin gerçekleştirildiği tarayıcınızda bulunan bir Çerez vasıtasıyla kaydedilecek ve müşteri hesabınızla ilişkilendirilmeyecektir. Bu nedenle devre dışı bırakma işlemi, cihazlarınızın her biri ve de her bir tarayıcı için ayrı ayrı gerçekleştirilmelidir. Tarayıcınız, tarayıcıyı kapatmanızı takiben Çerezler’i kendiliğinden siliyorsa, caymaya ilişkin Çerezler’in (devre dışı bırakma işlevi) de silineceğini hatırlatmak isteriz. Sık kullanılan tarayıcılarda Çerezler’in yönetimine ilişkin bilgilere aşağıdaki bağlantılar aracılığıyla erişebilirsiniz:

Ancak çevrim içi hizmetlerimizin tüm işlevlerini kullanabilmeniz için tüm Çerezler’i aktif hale getirmenizi veya tümüne onay vermenizi önermekteyiz. Çerezlerimiz şifre, kredi kartı verileri veya benzeri hassas bilgileri kaydetmemektedir. Çerezler terminal cihazınızda herhangi bir hasara neden olmamakta veya herhangi bir virüs içermemektedir.

Bununla birlikte, Çerezler’i etkinleştirmek istememeniz veya etkinleştirememeniz halinde fiziki satış noktalarımız aracılığıyla ürün ve/veya hizmetlerimizi temin etmeniz mümkündür.

  1. Anlık Bildirimler (Push Notifications)

İnternet sitesini kullanımınız sırasında ayrıca onay vermediğiniz sürece size ‘anlık bildirim’ yapılmamaktadır. Bu özelliği aktif hale getirmeniz halinde ise, anlık bildirimlerin yapılması için gerekli olan işlem güvenliği bilgileriniz yalnızca hedefleme, yeniden hedefleme, veri zenginleştirme, çapraz satış da dahil olmak üzere ve bunlarla sınırlı olmaksızın her türlü kitlesel ve/veya kişiye özel pazarlama ile bu kapsamda bilgilendirme yapılması ve reklam / kampanya / tanıtım çalışmalarının performansının izlenmesi, analiz edilmesi ve ölçülmesi amaçlarıyla işlenir. Anlık bildirim özelliğini aktif hale getirmeniz halinde, her zaman internet tarayıcınızın ayarlarından değişiklik yaparak ilgili özelliği kapatabilirsiniz. Ancak bu durumda, anlık bildirim hizmetlerimizden yararlanmanız mümkün olmayacaktır.

  1. Kişisel Verilerinizin Yurt İçinde ve/veya Yurt Dışında Yerleşik Üçüncü Kişilere Aktarılması

Şirketimiz bünyesinde kişisel verilerinize, yalnızca yukarıda detaylarına yer verilen amaçlar bakımından sınırlı yetki erişimine sahip çalışanlarımız tarafından kendi görevlerini yerine getirmek amacıyla gerekli ölçüde erişilebilmekte ve kişisel verileriniz KVKK’nın 8’inci ve/veya 9’uncu maddelerinde düzenlenen aktarıma yönelik şartların bulunmadığı hallerde yurt içinde ve/veya yurt dışında yerleşik üçüncü kişilere aktarılmamaktadır. Bununla birlikte, yukarıda belirtilen her bir kişisel veri kategorisi kapsamında işlenen kişisel verileriniz, KVKK’nın 8’inci ve/veya 9’uncu maddelerine uygun şekilde ve ilgili veri kategorisi için yukarıda belirtilen kişisel veri işleme şartlarının (hukuki sebeplerinin) aktarım amaçları bakımından da ayrıca mevcut olması halinde aşağıdaki alıcı gruplarına aktarılabilecektir:

  • Şirket faaliyetlerinin yürütülmesi bakımından ürün ve/veya hizmet temin edilmesi amaçları başta olmak üzere her bir Çerez türü bakımından yukarıda belirtilen amaçlarla yurt içinde ve/veya yurt dışında yerleşik tedarikçilerimize,
  • iş birliklerinin kurulması ve sürdürülmesi ile ortak reklam / pazarlama faaliyetlerinin yürütülmesi amaçları başta olmak üzere her bir Çerez türü bakımından yukarıda belirtilen amaçlarla yurt içinde ve/veya yurt dışında yerleşik iş ortaklarımıza (örn. arama motorları, sosyal medya platformları, veri yönetim platformları ve dijital reklam platformları),
  • Şirketimizin hukuki yükümlüklerinin yerine getirilmesi ile hukuk işlerinin takibi amaçları başta olmak üzere her bir Çerez türü bakımından yukarıda belirtilen amaçlarla yurt içinde yerleşik yetkili kamu kurum ve kuruluşlarına.
  1. KVKK Kapsamında Haklarınız

Kişisel veri sahibi olarak KVKK’nın 11’inci maddesi uyarınca aşağıdaki haklara sahip olduğunuzu bildiririz:

  • kişisel verilerinizin işlenip işlenmediğini öğrenme,
  • kişisel verileriniz işlenmişse buna ilişkin bilgi talep etme,
  • kişisel verilerinizin işlenme amacını ve bunların amacına uygun kullanılıp kullanılmadığını öğrenme,
  • yurt içinde veya yurt dışında kişisel verilerinizin aktarıldığı üçüncü kişileri bilme,
  • kişisel verilerinizin eksik veya yanlış işlenmiş olması halinde bunların düzeltilmesini isteme ve bu kapsamda yapılan işlemin kişisel verilerinizin aktarıldığı üçüncü kişilere bildirilmesini isteme,
  • KVKK ve ilgili diğer kanun hükümlerine uygun olarak işlenmiş olmasına rağmen, işlenmesini gerektiren sebeplerin ortadan kalkması halinde kişisel verilerinizin silinmesini veya yok edilmesini isteme ve bu kapsamda ve kişisel verilerinizin eksik veya yanlış işlenmiş olması halinde yapılan işlemlerin kişisel verilerinizin aktarıldığı üçüncü kişilere bildirilmesini isteme,
  • işlenen verilerinizin münhasıran otomatik sistemler vasıtasıyla analiz edilmesi suretiyle kişinin kendisi aleyhine bir sonucun ortaya çıkmasına itiraz etme ve
  • kişisel verilerinizin kanuna aykırı olarak işlenmesi sebebiyle zarara uğraması halinde zararın giderilmesini talep etme.

Yukarıda belirtilen haklarınıza yönelik başvurularınızı, Veri Sorumlusuna Başvuru Usul ve Esasları Hakkında Tebliğ hükümlerine uygun şekilde (yazılı olarak veya kayıtlı elektronik posta (KEP) adresi, güvenli elektronik imza, mobil imza veya Şirketimize daha önce bildirmiş olduğunuz ve sistemlerimizde kayıtlı olan e-posta adresiniz üzerinden elektronik olarak Şirketimizin gerçek hak sahibi olduğunuzun tespitini gerçekleştirebilmesi amacıyla kimliğinizi doğrulayan bilgilerle / belgelerle* (örn. T.C. kimlik numarası veya diğer ülke vatandaşları için pasaport numarası, tebligata esas yerleşim yeri adresi / iş yeri adresi, cep telefonu / telefon / faks numarası, e-posta adresi) birlikte başta kisiselveri@beymen.com e-posta adresi olmak üzere ilgili mevzuatta belirtilen usul ve esaslara uygun şekilde ve ilgili mevzuatta belirtilen kanallar üzerinden) şirketimize iletebilirsiniz. Talebinizin niteliğine göre en kısa sürede ve en geç 30 (otuz) gün içinde başvurularınız ücretsiz olarak sonuçlandırılacaktır; ancak işlemin ayrıca bir maliyet gerektirmesi halinde Kişisel Verileri Koruma Kurulu tarafından belirlenecek tarifeye göre tarafınızdan ücret talep edilebilecektir.

* Söz konusu belgeler kapsamında herhangi bir özel nitelikli kişisel veriye (örn. din bilgisi veya kan grubu bilgisi) yer verilmemesi gerektiğini hatırlatmak isteriz.

 

{{customPopupTitle}}